慕名而來嘅正宗重慶火鍋。喺銅鑼灣近SOGO附近,非常容易搵到。一大班朋友嚟慶祝,地方闊落又好光猛。原來有兩層,每一層都有醬料部,員工亦都10分友善同好客,耐心地解釋每一樣食物同埋有咩值得去食。我哋因為有朋友唔食得辣,所以叫咗兩邊唔辣嘅湯底。本人最鍾意食椰子雞煲,好清甜,計件亦10分充足,擺埋啲牛肉落去擦一擦就最好食啦。佢哋啲牛肉亦都10分多個選擇,有多個部位比我選擇,我哋叫咗美國牛肉,牛頸椎,日本和牛,牛舌,樣樣都有唔同嘅味道,絕對比出邊嘅火鍋唔同。錢外,佢哋都有唔同嘅丸類,我覺得最好食係燒帶子丸,同埋蔬菜嘅選擇亦都10分充足,有竹筍,粟米亦都好好味。最興奮嘅事情,就係有原個西瓜汁,同火鍋一齊食就最好啦。