2019-05-28 295 瀏覽
見3點幾機所以約埋響機場做既frd食lunch,我早去搵位先因爲lunch hour岩岩開始所以唔洗等好耐。坐低即刻影份menu比frd睇幫佢叫定,點知野食落左單5分鐘都唔洗已經黎左🤣唔知係咪機場要趕機所以黎得特別快🤣🤣🤣Frd叫左生牛河我就叫左泰式船河,即係咩都有d既雜錦河。味道唔算有驚喜但都唔差,係預期既味道。年中都無幾可響機場食,成日營住營住機場餐廳貴夾唔好食,但呢間味道唔差價錢make sense,出面商場食都差唔多價錢。唔想食快餐m記果類,呢間都係一個好既選擇。另外成間鋪好闊落,每張枱之間都有一定空間唔會坐到迫迫夾夾。我拖住個28寸喼好驚阻到人,入去之前都問reception係咪可以就咁拎入去,定鋪頭會有另一個位擺,店員表示拎入去就ok。埋到位發現原來係拍埋牆既尾位,我張櫈後面仲有位岩岩好放得落喼又唔會阻到人超正!唔知係咪見我拖喼特登安排呢個位比我🥰因爲睇得出其他客大多數都係機場做野既人整體黎講間鋪既食物唔錯,整體安排都好舒服,有機會都會再黎食。