2003-04-17 27 瀏覽
韓日餐廳~ 開頭覺得又韓又日, 一定唔掂~ 但食過唔錯喎~ 兩個人食lunch, order o左兩個餐(lunch box & 石頭窩飯)~ 前菜好多, 唔錯~ 石頭窩飯好好味~ Lunch box o既portion好大~ 有牛肉, 什錦天婦羅, 等等~ 唔錯~ 飯後o既西瓜仲好甜o添~ 埋單$250~ 貴就貴d~ 耐唔耐一餐算啦~waitress service好好~ 但有樣o野好唔滿意~ 一個應該係老闆娘o既女人, 咳都唔帶mask~ 仲行o黎行去(佢睇電視咋, 唔係做o野), 仲企o係客人附近咳, 佢都完全唔覺有問題咁~ 太唔合衛生啦~ 我唔知道會幾時好番, 所以佢一日唔帶番mask, 我真係唔敢再去~
埋單$250~ 貴就貴d~ 耐唔耐一餐算啦~