2022-07-28 41 瀏覽
正所謂邊爐係一年四季都啱食嘅,就算正值夏天,今日嚟到呢間牛品台式火鍋店都好似冬天咁多人😱見到佢羅列出嚟嘅食物非常豐富,面食更有香港罕見的王子麵(佢係台灣非常出名的速食麵)😋醬料區嘅醬料都非常之多選擇,而且排得好美觀、乾淨、整齊。鍾意食辣的我嗌左佢嘅牛品秘製麻辣鍋😋好香而且好夠味,麻得黎唔會辣到過分,咁就唔會遮住肉質的鮮甜😋 嗌左好多海鮮:蝦、青口、鮑魚、蜆、扇貝😍全部都好新鮮㗎😍juicy又爽口😋加埋湯底非常完美🤩呢家的老油條都值得一提,軟身口感之餘唔會太多油唔使食到滿口油👍 麻辣鴨血都係唔錯選擇之一,鴨血大件,勝在煙韌度十足,有嚼勁。且吸滿了湯汁精華,咬落 Juicy。跟湯汁、鴨血互相配合,恰到好處。再加上呢度嘅服務態度唔錯,下次再嚟試吓其他湯底啦🥳👍

再加上呢度嘅服務態度唔錯,下次再嚟試吓其他湯底啦🥳👍