2023-10-31
又嚟Happy Friday,今次喺附近做嘢,所以同老公揀咗呢度食晚餐。呢度嘅食物都係素食嚟,成功令我老公對素食改觀:Wow Katsu 🍛彷雞扒好似真肉,個皮好脆,咖喱微辣好香,配枝豆,酸薑,椰菜絲,好豐富。Wow Double Cheese Burger 🍔 「肉」好厚,整到好似真肉咁紅紅地,話晒double cheese所以「好芝士」,加埋酸瓜成個感覺無咁油膩。Crinkle Cut Fries 🍟 + Tater Tots 炸得好香口,加埋barbeque 同sour cream and onion味粉更惹味,入量仲要好多,爭啲食唔晒😝Wow Shake Chocolate Peanut Butter 🍫Milkshake有花生碎有咬口,朱古力味唔太重,成杯飲品好飲但又唔會太甜,值得試👍🏼Wow Shake Mango Coconut 🥥椰子芒果呢杯比朱古力嗰杯甜啲,椰子味勁過芒果,呢杯都好飲。
Wow Katsu 🍛
Wow Double Cheese Burger 🍔
Wow Shake Mango Coconut 🥥
椰子芒果呢杯比朱古力嗰杯甜啲,椰子味勁過芒果,呢杯都好飲。