2023-12-08
《特色Green Burger🤗》———————————————-#wowburger 🍔-純素食品要整得好食實在唔容易呀,呢間係中環basehall foodcourt嘅美式小店,主打純素漢堡同純素奶昔,啱晒食素或者注重健康嘅朋友💪🏻-🍔 Wow Double Cheeseburger無論係賣相定味道都幾可亂真,麵包質地鬆軟,中間夾住雙重cheese burger嘅素牛肉,有真肉感覺嘅彈性,完全無大豆味,加埋洋蔥粒、醃青瓜同自家製醬汁,層次豐富😝-🐥Wow Chicken Wrap偽雞肉質地嫩滑,加埋wrap裡面嘅生菜絲同醬汁非常之夾,感覺輕盈健康😎-另外小食嘅選擇都好多,薯波同薯條一口size,即叫即炸,每粒都十分香脆🥰加配shakeshake粉更加惹味,我哋就揀咗燒烤味同Nacho cheese 味,食唔停口🧀-一路都覺得奶昔好邪惡,但呢度嘅奶昔用咗無乳糖嘅雪糕,更加低糖,無咁heavy😚 奶茶口感充滿港式風味,而Chocolate Peanut Butter味道濃郁,口感順滑😙-⭐ 參考價錢︰(另收加一)Wow Double Cheeseburger: $88Wow Chick
———————————————-
#wowburger 🍔
🍔 Wow Double Cheeseburger
🐥Wow Chicken Wrap
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
Wow Double Cheeseburger: $88
Wow Chicken Wrap: $88