2024-09-21 618 瀏覽
鐘意食生蠔的人有福了❤️呢間位於中環嘅LL Tower,只要俾一個價錢就可以任食日本生蠔😍😍🤤🤤佢放題有兩個價錢$438|$538分別就係有埋串燒放題同一份甜品建議如果一心黎食生蠔焗蠔放題,揀$438就夠🤣但我哋今次就揀咗$538,試埋佢啲串燒🍢🔥首先一黎就有一壺海鮮湯🦐味道超鮮甜;時令懷石八品🔸️梅子漬車厘茄🍅|🔹️醋漬青瓜🥒伴蟹鉗🦀|🔸️燒白鱔|🔹️大根煮手打雞肉串🐓|🔸️明太子芝士🧀薯蓉|🔹️吞拿魚蓉伴三文魚籽🟠|🔸️蟹肉羊羹🦀擺盤超靚❤️啱晒打卡📸黎到重頭戲:生蠔放題🤤職員會一次過上一打生蠔,入面有6款不同口味嘅生蠔,分別有:蔥花|昆布漬|柚子啫哩🍊|雞尾酒汁🍸|辣椒蘿蔔蓉🥕|原味我哋最鐘意都係食原味,簡簡單單加檸檬汁🍋已經夠,可以食出佢嘅鮮味每隻都係黎自日本,好有海水嘅鹹味,非常肥美Creamy大隻👍除咗生蠔外,連焗蠔都係任食,仲要有7款口味揀添:原味|清酒煮🍶|蒜蓉🧄|辣蒜蓉|麻辣🔥|芝士🧀|冬陰功🦐因為我哋鐘意食生蠔多啲,所以焗蠔就少食😂另外仲有多款小食、炸物同串燒都係任食,連飲品都係任飲架🧃🍹放題套餐仲包咗牡蠣茶漬飯🍚or 手廷烏冬各一😁每碗仲有大約4-5隻非常飽滿嘅蠔添最後$538呢個
鐘意食生蠔的人有福了❤️
呢間位於中環嘅LL Tower,
只要俾一個價錢就可以任食日本生蠔😍😍🤤🤤

雞尾酒汁🍸|辣椒蘿蔔蓉🥕|原味

除咗生蠔外,連焗蠔都係任食,仲要有7款口味揀添:
原味|清酒煮🍶|蒜蓉🧄|
辣蒜蓉|麻辣🔥|芝士🧀|冬陰功🦐

因為我哋鐘意食生蠔多啲,所以焗蠔就少食😂

另外仲有多款小食、炸物同串燒都係任食,連飲品都係任飲架🧃🍹

放題套餐仲包咗牡蠣茶漬飯🍚or 手廷烏冬各一😁

每碗仲有大約4-5隻非常飽滿嘅蠔添

最後$538呢個餐仲有每人一份蘋果梨蛋糕🍎🍐🍰

,食落唔會好甜,幾特別😁

總括黎講,如果你真係好鐘意食生蠔,咁一定要黎試下,食完一打都可以回本🤤
仲要生蠔唔似酒店啲放題咁瘦削,佢呢到每隻都賬卜卜非常飽滿👍👍