2021-06-01
本身以為依間係淨係打卡嘅餐廳,但係估唔到嘢食都好高質,真係係我近期食過最有驚喜嘅咖啡廳,同朋友等咗差唔多半個鐘為先入到去,叫咗個依度出名嘅花雕雞奶油飯,同埋牛肉千層麵,一人一杯嘢飲,蛋糕就後上。麵包係免費嘅,但係都質素唔錯㗎花雕雞奶油飯本身冇諗過佢內在嘅酒味可以同個奶油飯咁夾,而且個雞件好滑,雖然得三件加件但係佢嘅郁都好亂滑,配左花雕酒嘅味道出奇地夾牛肉千層麵餐牌淨係話呢個牛肉千層麵係辣,我估唔到原來佢嘅辣係麻辣!我真係未食過有麻辣味嘅,但係同樣地都係超有驚喜,好好食,即使等咗半個鐘位我都覺得自己冇等錯,因為佢嘅創意真係令我大開眼界菠蘿芒果燕麥奶昔不過就有啲飽肚,不過熱辣辣飲一杯凍奶昔都係好正嘅綿綿佢係話朱古力同埋朱古力嘅奶,雖然有少少甜,但身為朱古力lover,就覺得唔錯啦最後叫咗件蛋糕,其實想食戚風蛋糕但係竟然賣晒,之後就叫咗抹茶芝士蛋糕,食到好飽所以覺得有啲滯,不過配埋佢個抹茶汁又幾好食。埋單四百幾蚊
麵包係免費嘅,但係都質素唔錯㗎
花雕雞奶油飯
牛肉千層麵
菠蘿芒果燕麥奶昔
不過就有啲飽肚,不過熱辣辣飲一杯凍奶昔都係好正嘅
綿綿
埋單四百幾蚊