2019-06-26
Burgeroom 唔洗講,黎到order 就係走唔甩架啦。用burger做招牌菜係咪係咪無其他野食架?一打開menu,, 估佢唔到竟然有二十幾款 burger 🍔 🍔🍔.. 而我就order 左Mega Cheese Burger ($108),, 真係名副其實既巨無霸, 真係好令人難「掌握」。要食呢款burger 都唔容易;即使切開一半;都未能一口咬下去;只能夠分層甘食😋😋 首先值得一讚既係佢烘既麵包 (burger ge 靈魂) , 唔會被醬汁影響而「變形」變淋//縮水;麵包食到最後風彩仍然不減,一直都係鬆軟好吃又夠脹卜卜🍴講明係特量芝士;一點都無渣流攤,完完全全包圍個burger 不特止,仲overload.. 流出外面... 唔講味道只係賣相都令我流曬口水啦⋯⋯ 到重頭戲... 牛肉先生,牛肉夠大又夠厚,老土都要講句:牛肉係有牛肉味既,Yeahhhhhhhhh!!!