2011-07-11
開開心心要同呀媽一齊打邊爐,本來要去明星的,結果見到呢间,呀媽話有任食,想試下..去完之後我好後悔!!!首先等位就等左我哋半個鐘左右,之後唔緊要,唸住生意咁好應該幾好味~,之後到我哋,上樓個姐姐話樓上2樓,原來有3層.上到去坐低,我哋先發現3樓係點餸,之後個經理叫我哋落返去1樓,我哋落左去之後就同服務員講,有個態度好差ge女人就話,唔得唔得,你哋要排隊.之後我就好嬲,我就話,我係樓下排左半粒鐘,上到黎你要叫我重新排?之後條女係度嘰嘰喳喳嘈到死,後面先話,唔好意思,你哋過黎呢邊再等一等,好快.我呀媽都覺得好嬲就話,咁要等幾耐!個女人話好快好快.之後我哋企係收銀處等左10幾分鐘左右,先有位入.如果唔係阿媽堅持要食,我都冇胃口食喇,激到飽喇已經..任食一人129,一人送3隻蝦(覺得好似呃緊細路咁),另外想自己叫多碟生蠔($38)都冇=..=肥牛肉質好”鞋",部分肥d都可接受羊肉:冇羊騷味,個人認為唔似羊肉,不過都接受到鴕鳥肉:都係冇肉味.粟米:係邊到食都好味~魚:呀媽試左幾樣話ok,因為我唔食魚,所以我都唔清楚雞子:呢個都算令人滿意~爽肉:其實就ok,不過我就覺得唔適合用黎打邊爐可惜~冇蘿蔔
肥牛肉質好”鞋",部分肥d都可接受
羊肉:冇羊騷味,個人認為唔似羊肉,不過都接受到
鴕鳥肉:都係冇肉味.
粟米:係邊到食都好味~
魚:呀媽試左幾樣話ok,因為我唔食魚,所以我都唔清楚
雞子:呢個都算令人滿意~
爽肉:其實就ok,不過我就覺得唔適合用黎打邊爐
可惜~冇蘿蔔,冇凍豆腐,連我要叫ge生蠔都冇,真係好失望..
嘢飲:得汽水啤酒有凍,個個要係度一罐罐比較,佢哋冇雪櫃,得個冰桶. 我就唔飲啤酒,淨飲酸梅湯,結果都冇冰,仲要係熱ge..(失望中的大失望..)
超級唔抵!!以後唔會再去,如果用呢個價錢食d咁ge嘢,都係加多小小去食其他仲好過,而且態度十分令人憤怒!