住將軍澳 ,但番工 出街都係外面多~  好少食番呢區嘅野~    琴日細妹講起呢間野d 抹茶甜品好好食~ 所以今日早左食完午飯就黎試下~~!    OMG!! Amazing~   星期日下午2點半左右黎到 都仲係排緊長龍呀~!!!   我地等左半粒鐘呀 T_T   都是吃貨惹的禍~~ 唯有玩住手機等啦~雖然等到心情悶悶,但當見到野食黎果陣~ 真係好開心  ~ ((簡直躂著番我地呀 *0*!))特別想提係心太軟...真係好好好好好食 比爆分!!~ 甜度恰當~  唔會好膩~  Fit晒我口味~  甜甘抹茶香~    每(bug)一啖都覺得好正~ 服務員態度都幾好   比4分~  價錢我覺得可以接受 比3分~  不過 都想提番 如果細食的朋友仔們~  真係要點得適可而止呀!!  哈哈 因為果日我地兩姊妹真係飽到撐肚皮呀 >v< ##為左食可以去到幾盡   下次午餐/晚餐都想去食下~  順便可以食埋甜品嘛~030

特別想提係心太軟...真係好好好好好食 比爆分!!~
服務員態度都幾好   比4分~
價錢我覺得可以接受 比3分~

##為左食可以去到幾盡

下次午餐/晚餐都想去食下~  順便可以食埋甜品嘛~030
2019-04-21
30 分鐘 (堂食)