2017-09-08
平日既夜晚,理論上工廠區無咩人,但完來而家觀塘既工廠區開左好多樓上舖,好地地唔會中上去。今日因為同個朋友食飯又唔知食咩,就睇下openrice係觀塘有咩好食,咁就上左呢間舖。叫左一個dinner set黑松露帶子意大利飯,另外散叫西班牙炒飯,大啡姑先講個set,有兩片蒜蓉包,好味到不得了,用料十分足,滿滿的蒜蓉係晒包上面 。煙三文魚沙律,一上枱,明明係set dinner既前菜,但個份量好似散叫咁,以為細細個碗放一塊係面,點知,係一碟!再黎個黑松露飯,帶子煎得好香又好味,份量又係多。仲有雞翼,啲肉嫩滑到不得了,小食一定要叫。最後仲有三件藍妹芝士蛋糕。。。個份量真係勁!散叫個西班牙海鮮炒飯,又帶子又青口,味道我鍾意黑松露多啲,但都係一個好選擇。仲有大啡姑,有兩隻,芝士蓋晒係菇面,有份量十足既肉碎呢間野,如果兩個女仔黎食,實食唔晒,最理想係兩set三個女仔。最後嗌左杯mocha,如果好似我咁唔鍾意甜野,呢杯野order時就要叫小甜了埋單兩個人601蚊 ,其實呢個價錢,係可以三個人食
最後仲有三件藍妹芝士蛋糕。。。個份量真係勁!
仲有大啡姑,有兩隻,芝士蓋晒係菇面,有份量十足既肉碎
埋單兩個人601蚊 ,其實呢個價錢,係可以三個人食
超多蒜蓉