2021-10-03 284 瀏覽
一句講曬:好差,中伏,好扌然難食,上菜等左九個字今日行完新城市,屋企人話想試下葡國菜,咁就一家走左入去。我叫左個紅酒燴牛肉,阿妹叫左西冷牛排,阿爸阿媽叫左咖哩牛腩飯同湯麵,全部加埋248。一黎睇就知中伏,紅乜9嘢酒姐,根本就係番茄汁撈牛腩,都算啦(當佢茶餐廳,有時都會食到)重點係唔好食,d汁一pat pat 根本就求其搵D生粉撈出黎。D牛腩硬扌然到門西咁,每一舊都夾著成大舊筋,舊筋又蚊得唔夠霖。成件事就好似同舊車胎瘋狂接吻,然後再比舊車胎強女女女。然後就係個西冷牛扒,吹左4次,等扌然左9個字先到。大佬,剪好塊牛扒,撈D汁落去姐,洗唔洗咁耐呀。正當我滿懷期待希望最後一碟菜可唔好咁差ge時候,hi你auntie,D牛扒根本就用粉醃過,食落去淋bat bat,係呀,係茶餐廳通菜牛肉個種口感,但係佢係牛扒呀!咁ge 牛扒都值65蚊,我不如去食大快樂!之後就係個咖哩牛腩麵,食到我呀媽都慶曬,個湯一啲味都冇,麵ge 湯至少要鹹,正常人都知道清水湯麵係幾L難食。麵一個字,霖,霖到擁抱大地,多幾隻字話比佢聽好食ge 麵係點都多餘,因為佢就連基本都做唔到。全檯唯一可以就係個咖哩牛腩飯同杯凍檸茶,但係個咖
一句講曬:好差,中伏,好扌然難食,上菜等左九個字

全檯唯一可以就係個咖哩牛腩飯同杯凍檸茶
,但係個咖哩牛腩都係唔得,口感極差,雖然唔想同itamomo 比較,但係同一個價錢真係差好遠。各位想食咖哩請行多步,過隔離銀咖哩食,千其唔好黎呢間。

總結,呢個價D野食完全唔掂,本來仲以為得我地一台漏單,但係聽到隔離個檯都係等左好耐,所以根本就唔係偶然。周圍附近大吧嘢好過佢。一句講曬:除非身痕,如果唔係唔好入去。
2021-10-03