2020-01-16
位於Popcorn既Odelice 前身係小王牛肉麵原本諗住搖身一變後 終於多個搵食據點但係試完都係難掩失望😅首先係佢主打既煙三文魚蕎麥薄餅薄餅脆脆地 不過味道有d苦😕?正常既蕎麥薄餅應該唔會 配搭煙三文魚同菠菜既感覺麻麻地夾😔 巴馬臣火腿班尼迪蛋 正正常常😂😂 不過隻蛋下面既包稔左 如果唔係好好好鍾意食egg Benedict 既話 都唔洗特別叫黎食🤣另外叫左一個香煎帶子扁意粉同埋黑松露意大利燴飯 兩個份量少得好可憐😣😣 尤其係個飯 我地6個人食一人一羹都已經KO左 不過兩樣味道都唔錯既😊甜品我地叫左兩個 原本叫左個火焰橙酒配雪糕可麗餅 但係佢話冇🙈 所以叫左香蕉焦糖醬同焦糖蘋果 兩款都有一球雲呢拿雪糕😋件pancake係幾好食既 唔會太甜 cinnamon味幾出 不過都係嗰句 份量真係好少😫整體來講 間餐廳既性價比唔高😗不過坐就好舒服 岩曬三五知己聚會傾吓偈😬
前身係小王牛肉麵
原本諗住搖身一變後 終於多個搵食據點