2022-05-20 244 瀏覽
驚聞兄弟幫食堂22號結業😢今日去嘉多利買包就順便再去支持下💛一點幾去到,店內full咗店外都有唔少人等外賣,我就揀咗是日lunch既孜然茄子土匪豬扒飯(睇個名好得意)跟熱檸水~返屋企打開見到其實同我expect唔太一樣?沒預到都係炸嘢黎,同埋比起之前試過既滑蛋原條鰻魚飯同蔥油雞扒飯顯得孤寒少少😅茄子一大一細兩舊,豬扒分咗幾條,不過米飯就量夠足😂茄子就唔係好油不過冇咩孜然味,土匪豬扒就係普通炸豬扒,不過肉質ok唔乾唔鞋有肉味有少少調味咁,米飯都軟硬適中,不過豉油量可以再多啲啲就更好。孜然茄子土匪豬扒飯 6.0/9講真如果我係第一次買lunch見到係咁我可能未必會再幫襯😂不過包嘢飲$49就唔好expect太多啩😂

孜然茄子土匪豬扒飯 6.0/9

外賣自取