2012-11-21 22 瀏覽
之前睇食評,人人講到咁差,本來都無諗住來,但壽司都試咗好多間麻麻地,都係決定去試一試,星期五7:15pm左右去到,門口都好多人,攞咗張飛要等成廿幾張枱,心諗等成個鐘都唔知得唔得,問帶位個女仔廿幾張枱要等幾耐,佢都話唔知,不過佢話應該有好多攞咗張飛走咗,咁唯有等一陣睇吓點,呀!點知隔咗15分鐘,佢一出來嗌飛,真係大部份都走咗,好彩佢提醒我咋,見仲有一張飛到我,我咪入去望一望,見到帶位個女仔又埋單又搬嘢又執枱一腳踢(都有做嘢),轉頭我入去先見到原來佢哋得三四個Staff做嘢咋,我仲笑住問佢,乜吳生都請唔到人咩,佢安排我坐係露台位置,有啲熱,剛有Staff經過我同佢講熱,佢話未有位轉,但係就即刻開著咗身後嘅風扇,有風吹住冇咁焗都可以啦,好肚餓呀,即刻點嘢食,食咗陣頭先門口個女仔走嚟問我係咪要轉枱,吓!都食緊啦算啦之後再點嘢食全部好靚﹑好好味,好新鮮仲有個廣東話唔正嘅女仔不停加茶,雖然落單搵人就難啲,不過見佢哋得三四個Staff做,算把啦,至少個個無面黑黑扮睇我唔到,總括來講食物俾預期中好,服務都OK啦,我會再來幫襯!!
之前睇食評,人人講到咁差,本來都無諗住來,
壽司都試咗好多間麻麻地,都係決定去試一試

心諗等成個鐘都唔知得唔得
,問帶位個女仔廿幾張枱要等幾耐,佢都話唔知,
不過佢話應該有好多攞咗張飛走咗,咁唯有等一陣睇吓點,
呀!點知隔咗15分鐘,佢一出來嗌飛,真係大部份都走咗,
好彩佢提醒我咋,見仲有一張飛到我,我咪入去望一望,
見到帶位個女仔又埋單又搬嘢又執枱一腳踢(都有做嘢),
但係就即刻開著咗身後嘅風扇,有風吹住冇咁焗都可以啦,
好肚餓呀,即刻點嘢食,
三文魚
和牛
帆立貝!正
麻麻
白吞拿魚OK
食咗陣頭先門口個女仔走嚟問我係咪要轉枱,
!都食緊啦算啦

之後再點
海膽超正
薄餅
嘢食全部好靚﹑好好味,好新鮮
仲有個廣東話唔正嘅女仔不停加茶,雖然落單搵人就難啲,
總括來講食物俾預期中好,服務都OK啦

我會再來幫襯!!
2012-11-16
30 分鐘 (堂食)
和牛
帆立貝!正