今次行開直街本想吃打邊爐,但比我見到呢個價錢重要係任吃,如果之前吃過都知道要吃得飽,呢個價錢絕對唔得,而且呢個選擇重要有海鮮燒,絕對不用多想,一於江南海鮮燒肉放題$368吧!一落單,店員就在鐵板邊上放泡菜蛋漿,先上五花腩肉,熱辣辣嘅鐵板,好快就燒得塊五花腩香嫩爽彈,加埋生菜醬油入口,已感覺選擇正確!再出現個江南海鮮盛就更加無限可襲!虎蝦、鮑魚、帶子、魷魚鬚、多春魚,見到單叫就已經唔止呢個價錢,除此之外,頭盤嘅牛肉盤,就已經一次過可以試勻不同口味嘅牛肉,而最愛吃嘅分量同平時單叫塊牛排骨都一樣,第一輪不停燒,不停吃,由最佳肉質嘅A4黑毛和牛開始,慢慢燒,每啖入口都感覺得到肉質嘅鮮味,而個人較喜歡無骨牛肋肉,同牛排骨,味道夠,入口啖啖肉,夠晒肉汁!燒完肉,就燒海鮮,鮑魚彈牙爽口,大蝦肉質彈牙鮮味,除了前菜、頭盤、肉類、海鮮外還可以點埋韓式料理,真係一個價錢任你吃,點了個韓式炸雞,炸得好香脆,加多個蔘雞湯潤一潤,再追加多一份牛大排,完全係食肉狂嘅最愛嘅選擇,食下停下,就已經好滿足,最後還有雪糕movenpick 嘅選擇,就係一個完美嘅放題!一個價錢真係滿足到愛吃嘅朋友!
今次行開直街本想吃打邊爐,但比我見到呢個價錢重要係任吃,
一落單,店員就在鐵板邊上放泡菜蛋漿,

加多個蔘雞湯潤一潤,
就係一個完美嘅放題!一個價錢真係滿足到愛吃嘅朋友!