2018-04-03 204 瀏覽
見食評咁好,lunch過去食下,原先叫左個美國prime牛小排8塊,都幾期待佢地啲靚牛既。一入去都指明係食燒肉定食,後生仔待應都即刻拎餐牌比我睇,等左陣上餐,見女待應放低碟牛,嘩,咁正既(見圖),之後背後果個男勞嘈待應(應該係店長啦)即刻大聲咁話,切到咁厚,明明話普通prime牛小排,我一聽到都唔敢落手拎起塊肉,之洗個女待應過黎拎返碟肉入去,再要我等返我既普通prime牛小排出黎,當然我個飯就要白等,明明拎出黎時係熱熱既,都算做人唔好貪心,人地上錯餐,咪照等返自己塊牛,之後到埋單,後生仔拎左錢去收錢,個阿姐待應就即刻迫埋黎收碟,好心啦~成1330成個場都冇哂客,得返我一個,仲洗鬼迫埋黎收碟咩,之後我都尷尬起身得找數,點知,依個時候,個勞嘈待應就話個後生仔待應,話人地望左你幾次,都仲未找到錢比我,唉,其實係你地個阿姐待應迫埋黎,我先起身者,唔關佢找錢慢既事,總之,間野既牛係靚,但員工同埋服務態度就似足茶記,明明裝修好好地,但又被勞嘈待應破壞哂,我估只要換左一啲冇心做好日式燒肉餐廳既人,換返啲細心既待應,間野應該有得救既。
2018-04-03