2021-03-21 300 瀏覽
星期六book左哩間親子餐廳同兩個小朋友黎玩中午時段,我地早左小小到,但小朋友急想去廁所,所以早左入餐廳,去到其實都無乜人,咁我地就問問下可唔可以比小朋友入黎去左廁所先,我地完成左登記安心出行同填資料,兩位無禮貌嘅員工係我地面前話「去廁所可以起出面去左先入黎!唔洗起到發脾氣!」哩返說話連續起我地面前講左兩次!但我地無發脾氣,只係果個員工無耐性聽人講嘢!之前有位聲稱自己係負責人嘅女士話員工做得唔好,又道歉又比左張coupon話係補償,可惜果兩位員工無歉意,點無歉意?請位阿姐收拾乾淨台面時,已講明只執走「台面嘅廁紙!!」位阿姐扮聽唔到!仲張d廁紙放上未食完食物上面!一家大細黎結果由入坐到埋單都一肚氣!如果食物好食,環境ok都仲有機會再黎,但食物一到已經有四五隻蒼蠅起食物上面飛 ! 員工又無禮貌無訓練!阿老闆請兩位咁嘅員工趕客,真係唔知邊個唔好彩啦!最後大家如果真係想帶小朋友黎玩,請大家考慮其他親子餐廳好過,一餐午餐$700幾蚊!仲難受過咩咁!