之前喺中環嗰邊食過ninetys,野食同咖啡都好高質素,銅鑼灣呢間空間感相對較大,感覺好舒適!******************************❣️Chicken Waffle🍗🧇鹹甜交錯嘅一道main,啱晒有選擇困難症嘅我✋🏻炸雞係慢煮同well spiced過嘅雞扒,成隻手掌咁大,每一啖都係肉!肉質嫩滑又多汁😗 Chocolate Waffle 外脆內軟,加上Berries and Ginger jam酸酸甜甜嘅味道,調和番炸雞嘅重口味🤪******************************❣️Scallop and Urchin Udon🍜一碗白雪雪嘅忌廉烏冬,配上輕煎嘅日本帶子同輕炙嘅海膽,加上蘆筍同蕃茄,食落一啲都唔會膩。加上2隻流心嘅蘭王雞蛋,我自己就將佢撈勻,令到烏冬每啖都有蛋香味💓******************************❣️Flat White (Choco blend)呢間Cafe可取之處就係客人可以選擇咖啡豆嘅口味,鍾意果酸嘅就可以揀friuty, 好似我咁鍾意nutty同chocolate就可以揀choco blend!Choco b
❣️Chicken Waffle🍗🧇

鹹甜交錯嘅一道main,啱晒有選擇困難症嘅我✋🏻
❣️Scallop and Urchin Udon🍜

❣️Flat White (Choco blend)

Choco blend既咖啡配上同藍莓乾,choco得黎又有fruity味🫐
❣️lemongrass and ginger

Lemongrass嘅味道較出,薑味要飲到後段先有🤣值得一讚嘅係茶壺都幾保溫,我哋食晒啲嘢之後再飲杯茶都仲係暖😗