2018-09-07 1398 瀏覽
朋友推介的日本餐廳~星期四晚上去的~ 有6位所以都一早book左啦~ 係地下室來的,不過招牌好大,所以應該不難搵!入到去係闊落光猛的,9成滿了,要book啊記住!是食雞翼出名的鋪,面有小紙講解點樣食雞翼~幾cute!我地都叫左鹽燒雞翼黎試~雞翼比想象中小和瘦!外皮係硬脆既~ 有點失望!鮮柚子燒酎梳打好得意!原來真係比半個柚子你d汁出黎,再倒落杯燒酎梳打~好fresh又有得玩!名古屋咖喱烏冬好好味!我唔特別鐘意食咖喱,但呢個真係好creamy好match~ 有隻流心既蛋添!香煎鰻魚雞蛋卷雞蛋卷好食正常,但入面舊鰻魚好細粒!炸芝士好重芝士味!唔會拉絲,不能打卡!好味但細粒!少少貴~甜品唔記得咩名,係想全粒丸子先叫既!原來得白色個粒係我想食既~另外個d入面有餡架!不過影出黎好靚~
朋友推介的日本餐廳~

鮮柚子燒酎梳打

名古屋咖喱烏冬

香煎鰻魚雞蛋卷
雞蛋卷好食正常,但入面舊鰻魚好細粒!

炸芝士
好重芝士味!唔會拉絲,不能打卡!好味但細粒!少少貴~

甜品