無論環境食物同埋咖啡都好高質,價錢同某間連鎖店差唔多,但質素就高好多啦!環境簡潔優雅而且帶點時尚嘅高感!多個位置都好適合打卡,扮文清、扮名媛岩晒😘同好姊妹黎飲杯嘢,坐下chill下影下相呃下like 👍🏻最重要係佢坐得舒服又唔使加10%!可以靜靜地傾偈,唔會好似街市咁🥰同個fd出黎食過late lunch!叫咗兩杯嘢飲,兩個main course!厚切意大利煙肉配卡邦尼意粉 $97忌廉黑松露醬配雜菌意大利飯 $99煙肉煎到好香夠晒厚又有咬口,卡邦尼醬汁勁濃芝士味爆香勁creamy !意大利飯有咬口之餘唔會有生,雜菌粒粒大粒爽口,令成個飯口感豐富左唔小,仲有芝士配黑松露係絕配,我食到清晒碟☺️Mocha $45Ice latte $45咖啡拉花拉得好靚,mocha果個一定要趁熱飲,先可以品嚐到佢嘅香滑。因為我覺得凍左好似有少少酸,可能係mocha入邊既朱古力醬,佢話係馬達加斯加嘅可可帶小小水果酸味!
環境簡潔優雅而且帶點時尚嘅高感!

同個fd出黎食過late lunch!
叫咗兩杯嘢飲,兩個main course!
厚切意大利煙肉配卡邦尼意粉 $97
忌廉黑松露醬配雜菌意大利飯 $99