平時生活咁忙,搵間高質素嘅串燒餐廳,可以專心品嚐下每一口食物嘅味道,同屋企人一齊享受呢段時光,真係好放鬆😌。濱燒活元貝嘅口感真係令人難忘,新鮮嘅元貝經火焰燒烤後仲保持住天然嘅甘甜,每一啖都好似嚐到🌊海洋嘅鮮味。香蒜鹹蛋黃燒虎蝦嘅獨特風味令人眼前一亮👀鹽燒雞翼同蜜糖燒雞翼,一個鹹一個甜,味道好有對比,令人回味無窮😋。鹽燒阿波尾七里香嘅香味醉人。鹽燒A四宮崎和牛同鹽燒和牛牛小排,肉質好嫩滑,入口即溶,令人沉醉喺和牛嘅美妙味道之中😍。牛油果豚肉卷🥑同豚肉日本蘋果卷🍎,創意滿滿,新鮮感十足。福岡味噌松阪豬肉又醇厚又嫩滑,味道一流👍焦糖鰻魚芝士玉子燒結合東洋同西式風味,令呢餐飯更加豐富多彩🌈韓式燒泡菜五花腩🌶️酸酸辣辣,同五花肉嘅香醇配合得好好。味醂魚竿甜鹹適中明太子燒飯團嘅濃郁味道,真係食完又想食😋。檸檬牛油包🍋清新酸甜,黑糖燒菠蘿🍍甜中帶酸。牛油蒜蓉焗金菇滑嫩香醇,兩者配埋一齊真係正到冇朋友😍最後飲返杯冷泡白桃烏龍茶🍵同自家製香茅檸檬薏米水,清涼解渴,呢場美食串燒真係完美收尾,我心滿意足😌,下次一定再黎!🎉

韓式燒泡菜五花腩🌶️酸酸辣辣,同五花肉嘅香醇配合得好好。

味醂魚竿甜鹹適中

明太子燒飯團嘅濃郁味道,真係食完又想食😋。

檸檬牛油包🍋清新酸甜,黑糖燒菠蘿🍍甜中帶酸。

牛油蒜蓉焗金菇滑嫩香醇,兩者配埋一齊真係正到冇朋友😍