2023-01-09 87 瀏覽
和牛壽喜燒,壽喜湯底濃郁,好香👅👍🏻香味四溢,隔離檯都聞到🤣🤣👍🏻👍🏻😍😍🤤冬菇好好味😋和牛多肉多汁,好爽口,有入口即溶既感覺!🤤🤤👅😍👍🏻👍🏻配埋蛋黃汁真係perfect match🤤🤤🥹💛clssssss 蛋黃汁真係精粹🤣🤣好好味😍😍大家都可以咁樣試下!油甘魚魚腩壽司,油甘魚好大塊,好新鮮👍🏻👍🏻👅三文魚腩壽司🍣好滑好鮮甜😋😋吞拿魚壽司大大塊勁足料,入口即溶咁!墨魚壽司,好大塊,好好食👅而且好有彈性,正!魚生超級fresh,望落都好新鮮👍🏻👍🏻😌炸雞翼,香脆可口,雞翼多肉夠滑,多汁爽口,正!😍😍😛💛裝潢以木系設計為主,簡約舒適。有bar枱同傳統座位。鮨政是連鎖壽司店,於中環、上環和香港仔設有分店。日本師傳主理料理。👍🏻👍🏻😌

炸雞翼,香脆可口,雞翼多肉夠滑,多汁爽口,正!😍😍😛💛