係Grxxpon買左團購,見到又有飛驒牛﹑又清酒任飲就即刻買黎試下星期六唔算難book 位,入到去地方唔算大去到7點有幾枱客,我同老公被安排對牆既坐位,一入到去仕應就問我地飲清酒定汽水,我地揀左熱清酒,又拿一盤杯俾我地揀我地揀左較為古代既酒杯先黎一個煙三文魚沙律次黎就黎一個櫻花海老元貝炒飯終於上個拼盤有飛驒牛﹑牛舌﹑豚腩肉﹑意式香草雞肉﹑珍寶半殼蠔2隻﹑大蜆2隻﹑珍寶帆立貝配蒜蓉牛油黑松露2件,日本北海道鱈蟹腳2件但完全無諗過所謂既蟹腳只係一個腳骹位仲要切到好細仕應會好主動教點樣燒先好食,讚飛驒牛只有好細塊,相比六本渥實在太少 而香草雞肉香草味好出﹑雞肉唔鞋豚腩肉一般食完肉類轉凍清酒試下,又拿第二盤酒杯俾我地揀珍寶半殼蠔,燒燒下水變白色就食得,但我安全起建燒熟少少都好食所謂大蜆我無諗過平時街市既size ,但燒起都好食珍寶帆立貝配蒜蓉牛油黑松露-燒到個穀金黃牛油味好香,好食日本北海道鱈蟹腳-太細食唔到咩味日式炒雜菜無咩味麵豉湯普普通通以上既分量係唔夠飽,所以叫多個烏冬食我建議分量增加少少,價錢亦提升少少,大家會食得開心d

星期六唔算難book 位,入到去地方唔算大

去到7點有幾枱客,我同老公被安排對牆既坐位,
一入到去仕應就問我地飲清酒定汽水,

我地揀左熱清酒,又拿一盤杯俾我地揀

我地揀左較為古代既酒杯
先黎一個煙三文魚沙律
次黎就黎一個櫻花海老元貝炒飯
終於上個拼盤
有飛驒牛﹑牛舌﹑豚腩肉﹑意式香草雞肉﹑

但完全無諗過所謂既蟹腳只係一個腳骹位仲要切到好細

仕應會好主動教點樣燒先好食,讚

飛驒牛只有好細塊,相比六本渥實在太少

而香草雞肉香草味好出﹑雞肉唔鞋

豚腩肉一般

食完肉類轉凍清酒試下,又拿第二盤酒杯俾我地揀
所謂大蜆我無諗過平時街市既size ,但燒起都好食

珍寶帆立貝配蒜蓉牛油黑松露-燒到個穀金黃牛油味好香,好食

日本北海道鱈蟹腳-太細食唔到咩味

日式炒雜菜無咩味
麵豉湯普普通通
以上既分量係唔夠飽,所以叫多個烏冬食

我建議分量增加少少,價錢亦提升少少,大家會食得開心d

題外話/補充資料: 團購做一個推廣,但唔好將貨就價
2015-01-10