2015-11-23 323 瀏覽
有客人到我家探訪,於是買咗每人一件蛋糕,咁多款揀都唔知揀邊款好,於是就四個都唔同啦,可以分享來食吖嘛!其中三個係波波形狀嘅,但係我唔記得係乜嘢名,不過我最終都係介紹白色波波同埋紅色波波,都係熱情果口味,唔係太甜酸酸地,紅色嗰個就較為酸啲嘅味道,好香嘅熱情果味,白色波就有白朱古力做外皮所以會比較甜,好好味呀!啲蛋糕切開俾你地睇,等你哋可以睇清啲裏面材料好豐富!但係冇我最鍾意嘅朱古力拿破崙,係晚上九點鐘已經賣晒,所以如果大家想食嘅請早啦!另外,我朋友話栗子蛋糕麻麻哋,比較普通。如果有一磅裝嘅蛋糕定就好啦!每件都係四十一蚊,但係呢度唔同尖沙咀嗰間有即時焗麵包嘅廚房,所以都冇買麵包,我哋去買蛋糕嘅時候都好多人下喎,所以佢真係已經好出名!果然係勁!
外賣自取