2009-11-03
上個月應承左男朋友食心太軟,陪佢去喇,又唔食喎!!善變唔係女人既專利~大圍冇左松記之後班夜遊人都迫晒去傅師傅,生意有增無減,但係質數就有待改進!上次我地食左心太軟,真係冇得頂.今次得閒無事做,叫左另外兩款甜品★ 繽紛世界>> 個甜品colourful d,食起上黎都開心d~甜品最面層係新鮮水果.西瓜,哈密瓜,蜜瓜,芒果,strawberry等,再加上大粒西米.底層係椰汁大菜糕.簡簡單單咁,唔錯! 凍芒果梳乎里>> 做乜梳乎里係凍既???冇睇清楚就叫,出事喇~~平時起酒店食開果d,好細個架,仲用個杯裝住添,今次成個雪山咁上,俾佢嚇親.第一啖就已經覺得怪怪喇,食多幾啖好似食緊發泡膠咁,又冇味,又大個唔食又唔係喎~仲要個芒果酸既!!店員應該係一班仔女,態度麻麻,有位十幾歲既童工唔知將d乜野滴左入糖水度,直頭起人地面前用手整走佢.即時有個大姐姐叫佢返入店整.不過唔係碗過碗,係俾番同一碗~店內仲有豬扒包,雞翼等等供應,等我下次又試下先.
店內仲有豬扒包,雞翼等等供應,等我下次又試下先.