2022-02-10 527 瀏覽
十二味 (赫德道)尖沙咀赫德道1-3A號利威商業大廈地下6號舖及1樓味道⭐⭐⭐環境⭐⭐⭐⭐服務⭐⭐⭐⭐衛生⭐⭐⭐⭐抵食⭐⭐⭐大年夜二,又去左staycation啦,由於晏晝已經係到飲緊beer嘅關係,口淡淡好想食辣野,所以就睇下有咩辣野食,但唔係間間開,咁岩見到十二味有開,所以就去試一試。我同我fd叫左一個麻婆豆腐同霸王辣子雞,外賣有9折,埋單2百幾蚊1.霸王辣子雞 $148嚇死我,成兜辣椒,不過食落唔算辣,但佢d雞碎濕濕咁,同舊腰果差唔多大細,仲要連骨,我食雞定食骨呀☹食嘅時候就好似尋寶咁搵雞。。。外賣姐,唔駛咁呀嘛2.麻婆豆腐 $73?依個麻婆豆腐反而幾正,落麻落得夠,食落又麻又香,辣道岩岩好唔會辣到食唔到味,依個係一個驚喜總括黎講,只係隻雞有問題外,個人覺得可以去試埋其他野,當然價錢黎講係偏向貴少少,不過都叫做勉強接受

十二味 (赫德道)
尖沙咀赫德道1-3A號利威商業大廈地下6號舖及1樓

味道⭐⭐⭐
環境⭐⭐⭐⭐
服務⭐⭐⭐⭐
衛生⭐⭐⭐⭐
抵食⭐⭐⭐

1.霸王辣子雞 $148

2.麻婆豆腐 $73?