2021-07-12
其實令和之前已經去過一次旺角果間最近想食居酒屋又見佢多d優惠 所以就黎左tst呢間價錢同旺角果間差唔多 但加埋折扣就抵好多xdd成晚前後開左2枝清酒 清酒半價完之後比起自己出去買都係貴少少 可以接受既價錢野食方面成晚都叫左好多野 影唔哂 最深刻係幾樣野makase刺身拼盤 4人份 ~$600實際幾錢唔記得左 淨係記得每人大約150蚊左右呢個我覺得黎呢間令和係必叫 好難想像600蚊就有咁多既份量 每人每款刺身都可以有一切 而且都係厚切加而且用料新鮮 就算我係大食仔 呢盤刺身每款試一舊都已經滿足哂條刺身癮 黎到真係必叫和牛壽喜燒估唔到係香港居酒屋會食到煮法比較正宗既壽喜燒 佢地唔係就咁一個鍋物 而係真係拎個兜去到你個位到 落牛油再落和牛煎香再倒壽喜燒汁 燒哂咁多片最後先加哂d汁落去變鍋物 有專人服侍加本身用料靚 好難唔好食 另外之後我地仲加左個赤薩摩雞加左落去 呢個就打邊爐方式食都好好味 甚至有朋友覺得雞仲好食過和牛成晚前後都叫左唔少野 但都係正常水準無乜特別驚喜 不過呢個價錢(8折後)算係比起同區既居酒屋抵好多最後食左勁多野仲要唔少都係貴野 埋單都只係每人around 500 算抵但最大
最近想食居酒屋又見佢多d優惠 所以就黎左tst呢間
價錢同旺角果間差唔多 但加埋折扣就抵好多xdd
野食方面成晚都叫左好多野 影唔哂 最深刻係幾樣野:
omakase刺身拼盤 4人份 ~$600
實際幾錢唔記得左 淨係記得每人大約150蚊左右
和牛壽喜燒
但最大缺點係限時只有90分鐘 純黎食野都ok 但如果真係想好地道居酒屋feel坐低慢慢吹水食野既 就要諗諗啦