招聘中
$16,500-$18,000
月薪 (面議)
2014-06-22 695 瀏覽
星期六同女友行行下行左去海光街 見到呢間拉麵館 裝修都幾別緻 決定入去試下入左去一睇就知老闆唔係香港人 廚房非常寛敞 全部20個座位都係吧枱 一坐低就有廚房師傅問我地食過未 未食過就俾左個餐牌我地睇 然後就有位樓面員工幫我地介紹 佢解釋得非常清楚同埋細心 佢地有個今期推介既安格斯牛肉拉麵 非常吸引 可惜我唔食凍既麵 如果唔係一定會試最後我地揀左豚肉拉麵同香蔥拉麵兩碗麵味道都算唔錯 麵質夠彈牙 略嫌湯底都係濃左啲 豚肉見到師傅每碗都係即叫即翻煎熱 相當好味 如果配料可以多番啲就perfect 例如加番啲粟米同紫菜汽水貴左啲 13蚊罐 好夠凍 不過下次都係食完過隔離7仔買總結:服務態度好 員工有禮貌 食物質素不錯 環境裝修順眼 價錢尚算合理 可以再黎
最後我地揀左豚肉拉麵同香蔥拉麵

汽水貴左啲 13蚊罐 好夠凍 不過下次都係食完過隔離7仔買