2020-05-16 993 瀏覽
上年去睇concert 機緣巧合食過後念念不忘,事隔一年終於有機會再食。好多初初開好食的店,久了味道會變,招呼會變,有時變得不想再去,但是估唔到衣間店事隔一年再嚐,味道仍然是好的,會想再一次光顧😋同朋友一人叫左個特上壽司盛,(右起)有海膽軍艦、池魚、帶子、中吞拿魚腩、赤海蝦海膽軍艦係香港好少可以食到無臭味嘅海膽,佢鮮鮮嘅程度係可以食到佢嘅紋理池魚甜、帶子鮮中吞拿魚腩已經好肥美,入口即溶,大toro唔知點算赤海蝦亦都好好食,138蚊5件 CP 值好高!中途食左個海膽手卷,但是衣個麻麻,應該叫多個海膽軍艦!蝦頭味噌湯,衣個必叫,湯頭有陣陣蝦香,味道亦不會過於太平凡嘅味噌湯,好好味,15蚊下次寔中會叫(其實我唔鐘意飲味噌湯,但是衣間衣個湯真係念念不忘)櫻花蝦玉子卷,25蚊比埋三文魚子,三文魚子好彈好鮮,蛋好好食不會過熟鮟康魚肝小食,送酒一流,想飲返杯。疫情下食滿500送100現金券,短期內再食😋衣間真心cp值好高👍🏻

池魚甜、帶子鮮

中吞拿魚腩已經好肥美,入口即溶,大toro唔知點算

鮟康魚肝小食,送酒一流,想飲返杯。