來到呢家餐廳,個心情仲真係好期待😍。首先,拖羅壽司,滋味豐富,入口即溶,好似絲綢咁滑。再試過鮑魚清湯,一啖湯落肚,鮑魚嘅鮮味好溫柔啊,咬落去嘅質感亦都恰到好處!海膽壽司就真係攞到桂冠🏆,海膽嘅鮮甜喺口腔四溢開,令人一試難忘!坐喺壽司吧台,同師傅嘅互動好有趣,佢哋嘅手勢快又穩,見到佢哋嘅專注都令我心情大好。川的前菜精緻得黎味道純粹,特別係北海道嘅白粟米,清甜得黎又唔膩口。季節魚類新鮮得好明顯,每樣食物都有佢獨有嘅味道,細細一啲都唔畀我失望。微煎嘅喜之次好出奇,油香味重得黎完全唔會覺得膩,簡直係一個驚喜。而鮑魚燉得淋身但又保存到佢本身嘅香味,識得欣賞嘅你一定會愛上佢!手卷同小碟都係用心製作,每樣食物都將味道演繹得淋漓盡致!食個過程中,服務員都非常貼心,環境舒適又放鬆,總之啲菜式真係一試難忘,下次還會再嚟!🍣👍🌟