餐廳: 東昇樓海鮮酒家
資訊:

2020-07-24 4944 瀏覽
本身店舖食品味道也不錯.燒鵝仲有啲柴香味,但可惜立亂收費,埋單時朋友check單,咁橋佢揀嘅其中一個餸記得幾多錢發覺收多咗十元八塊,咁就畀返張單叫佢跟返正啦.出去畀錢又發覺點解多咗十個巴仙收費嘅?佢就話是接座服務要收额外服務費,問佢為什麼訂枱同call車時不聲明,佢又話不是接座服務費用,其實是收加一服務費,既然是加一服務費甘算啦.照比.跟著我朋友出門口問一問剛剛畀完錢的顧客,原來個顧客話唔使加一㗎喎.咁我又返轉頭望下佢門口張纸.又真係寫住全日免收加一茶芥,甘我米同佢講你門口寫著全店免收加一茶介喎,個收銀又話是接坐服務費,咁究竟係接載服務費定加一服務費呀😂講嘢吞吞吐吐,一時又話乜都唔知乜都要打電話問老闆又話自己新嚟、間鋪我見到起碼有四五個員工.拗數呢啲問題斷估唔會搵個新嚟嘅坐鎮掛、既然錢到光棍手就一去無回頭、就打道回府返酒店啦、返到酒店再望下張單又發現海鮮三百幾蚊一斤嘅瀨尿蝦埋單變4百幾蚊斤,之前個小炒又寫大十元八塊,坐接載服務要收額外收費又唔出聲,老吾老實就大家自己判斷😏大家唔好問我點解自己唔問清楚睇清楚啲單先畀錢.總之你哋如果要幫襯就提點一下大家真係要問清楚、睇清楚.免得食餐飯就有啲唔順氣🤣我哋就一致通過不會再試架啦👌
  • 燒鵝