成日都話大西北無乜甜品店,我又覺得係真既。不過一係有就係高質既甜品鋪,我講緊既係呢間位於天水圍西鐵站出口一出行大約5分鐘既一糖!真係比呢間餐廳既外表吸引左,呢到有好出名既窩夫同心太軟,完全吸引到我每樣都嗌一嗌!嗌左個Baileys心太軟,香蕉朱古力窩夫仲有綠茶牛奶冰,食完都覺得自己胃口大!心太軟真係好好食,好濃既Baileys味而且熱辣辣既心太軟配埋凍冰冰既雪糕,真係一流既配搭!同埋個窩夫真係外脆內軟,唔似出面啲脆皮窩夫咁得個脆字,無乜口感囉!至於我最喜歡既都係食冰,綠茶牛奶冰真係好好食呀,配埋另外上嘅紅豆同埋丸子🍡真係連擺盤都好有心機,覺得自己去咗一間高級嘅日本甜品店食甜品咁樣,零舍覺得自己食呢餐甜品食得特別開心同幸福☺️