2021-05-27
講唔停一直都好想試呢間餐廳 之前見到佢地有個蛋造型嘅期間限定勁想食 不過miss咗冇得食🥺好在今次嘅期間限定都幾唔錯!沖繩紫薯梳乎里班戟 $108講唔停本身未至於話好酷紫薯都覺得呢個班戟好唔錯😚 外面嘅紫薯蓉好滑 而且唔會過甜👍🏻 裏面嘅soffule 好fluffy 又唔會好似食空氣咁🥰夏威夷班戟漢堡配芝士 $108呢個好有驚喜😍 本身仲諗緊會唔會好奇怪 但係發現原來呢個pancake唔係soffule質地 係比soffule實在但係都好鬆軟😋 想讚個漢堡扒好juicy同埋有洋蔥 加埋芝士一齊食好正!草莓沙冰 $48呢個同便利店買到嗰隻韓國士多啤梨奶味道差唔多🤣 變咗做沙冰好夠凍啱晒而家個天氣❄️熱情果冰茶 $36呢個就比上面嗰杯冇咁甜 飲落幾清新☘️整體黎講 講唔停覺得呢間嘅pancake幾唔錯 尤其是係個鹹嘅pancake 冇諗過都幾夾幾好食👅 去開個頭嘅朋友都不妨可以試吓啊!
沖繩紫薯梳乎里班戟 $108
夏威夷班戟漢堡配芝士 $108