交通非常方便,隧道巴士過海一出,個條天橋就到環境舒適,裝修華麗,令你感覺好似身在皇宮中!擺設及用具亦很精美!可以女士滿足一下扮公主的要求!叫了六道菜嘅Dinner Set$598前菜醬油豬五花,韓國泡菜蘋果塔帶有韓國風味嘅特色,在黑毛豬上放了韓國泡菜,並加埋蘋果條,下面再用一塊薄薄嘅魚餅承托,一啖一口感覺清新,又有黑毛豬肉嘅嚼勁,蘋果肉嘅清爽甜美嘅感覺香煎帶子配粟米蓉,菜脯,臘腸上菜時看見賣相就好似一件係術品!雖然廚師精心鋪排在碟上嘅食物,但唔忍心都要吃!帶子爽口彈牙鮮甜,勁大隻,上面配了少量嘅菜脯,臘腸肉,咬下去時更有口感花雕酒鵝肝凍配焦糖燴梨,無花果,香脆鍋巴廚師已將鵝肝變成cream狀,並雪凍,入口時充滿黏感,加埋脆口鍋巴,感覺一軟一硬,感覺特別!香茅雪葩配冬陰公曲奇雪葩就食得多,但香茅味嘅雪葩都係第一次,入口時已感受到香茅嘅味道,泰式感覺,再加埋冬陰公嘅曲奇,簡直就係突然出現身處泰國時餐餐必有嘅味道!主菜燒美國特級西冷配大蒜薯蓉,藍芝士牛油細心嘅廚師已將西冷扒切成三大塊,並淋上肉汁,肉質有嚼勁,厚肉多汁,另大蒜薯蓉味道濃郁甜品薔薇甜心將blueberries整成一朵玫瑰花 ,下

交通非常方便,隧道巴士過海一出,個條天橋就到

叫了六道菜嘅Dinner Set$598

前菜
醬油豬五花,韓國泡菜蘋果塔

香煎帶子配粟米蓉,菜脯,臘腸

花雕酒鵝肝凍配焦糖燴梨,無花果,香脆鍋巴

香茅雪葩配冬陰公曲奇

主菜
燒美國特級西冷配大蒜薯蓉,藍芝士牛油

甜品
薔薇甜心
將blueberries整成一朵玫瑰花 ,下面再放上一個荔枝sorbet,酸酸甜甜特別開胃

餐飲
凍咖啡,咖啡味濃郁

能同公主一齊吃飯真係開心!
行出門口時發原來佢哋仲有曲奇餅賣,味道好多又好特別,可能因為食飽關係試了少少味道