2017-08-23
跑步跑步跑步 最近好努力跑步當然就搵日獎勵番自己 今日約左成班朋友 去尖沙咀打邊爐位於山林道十字路口既同人鍋 近佐敦站 門口幾大都易搵見到呢個牌 好吸引 因為無限時 食海鮮~~餐廳裡面 幅牆都幾有特式 環境大 夠闊落飲品除左汽水同韓國果汁外 仲有菊花露 酸梅湯 同蜂蜜柚子 試左菊花露 味道唔錯~首先食雞煲 多雞件既~個汁好惹味 個色澤好吸引 而雞都係滑既 朋友話好~食完雞煲 揀左個花膠湯底 好足料 清清地 唔錯~叫左海鮮先 店員好好提我地烹煮時間蟶子同蝦係好新鮮啖啖肉 而蠔就較細小 鮑魚係彈牙既 魚就好脆 盤海鮮真係唔錯牛肉色澤唔錯 encore再encore😁😁一大盤丸 手打魚蛋真係超級好食 好彈牙 另外有我鍾意既台灣腸 腐皮角都正~最開心 就係成檯都係野食 一路傾計 一路食最特別係中間既紫心水晶湯丸 好特別 甜甜地好好味~~坐下食下就3個鐘 唔限時係最好 埋單每人320蚊 都好抵 有咁多海鮮好喇 食完呢餐 又努力跑步~~
當然就搵日獎勵番自己
清清地 唔錯~
叫左海鮮先 店員好好提我地烹煮時間
牛肉色澤唔錯 encore再encore😁😁
最開心 就係成檯都係野食 一路傾計 一路食
最特別係中間既紫心水晶湯丸 好特別 甜甜地好好味~~
好喇 食完呢餐 又努力跑步~~