早一排買左任食coupon諗住幾抵食試下,點知見到openrice評語咁我都好驚,因為我買左八張!但都無辦法啦咪試下囉!我地8:30到齊,之前一班都開始埋單,8:45-8:50已經坐定定準備食。野食已經bar,是剛燒起的雞翼,還有日式介末沙律。味道很好,絕對不是冷冰冰同出水的。跟住每人一份海鮮,有扇貝、蠔、蝦同安格斯牛粒。講真海鮮算幾新鮮,絕對唔係將貨就價,一人一份雖然唔多夠喉,但係如果佰幾蚊有任食海鮮一定唔方好野!跟住野食一直都定時推出,雖然無得點,但絕不雖要等野食!食物質素也不錯,很野味,朋友都食得好開心!服務質素很好,仲不時問我地夠唔夠食,呢下夠細心!總括黎講這個價錢加食物同服務質素我們都很滿意,而且店裡環境都好好。

2011-04-02