2024-03-19 36 瀏覽
將軍澳廣場的桂花小幸,台灣菜愛好者一定要試!呢到食物種類繁多,我地叫既每一道菜都唔錯,包括塔香三杯雞定食、鹽酥雞排滷肉飯、台灣經典的烤香腸、椒鹽花枝丸等等推介塔香三杯雞定食,係台灣傳統既三杯雞口味,加左好香既九層塔,雞件夠滑又夠味,份量都多。仲配上湯浸時菜,好抵食。我地仲轉左滷肉飯,油香滿滿既飯好快食晒,正!鹽酥雞排滷肉飯既鹽酥雞排超級大份,有蕃薯粉炸皮夠正宗,雞肉唔柴,配上滷肉飯十分滿足!另外加左小食,椒鹽花枝丸、台灣烤香腸,一次品嚐多種台灣美食!花枝丸炸到香口,加上椒鹽一啖接一啖;台灣烤香腸夠地道,十分推介!我地仲揀左兩杯飲品,蜜桃烏龍多多,百香多多梳打。蜜桃烏龍多多,結合左香甜蜜桃和烏龍茶,口感清新,每一口都感受到蜜桃既香甜和烏龍茶既淡雅,絕對係必嚐飲品!另外百香多多梳打,加左清爽既百香果和梳打水,口感酸甜,夠晒解渴!桂花小幸既環境舒適,裝潢簡約,讓人感到輕鬆愜意。而且餐廳採qrcode形式落單,又可以根據自己口味點菜,可走蔥走芫茜,非常方便!🍽️桂花小幸唐德街1號將軍澳廣場1樓L1 133-135號舖
將軍澳廣場的桂花小幸,台灣菜愛好者一定要試!

我地仲揀左兩杯飲品,蜜桃烏龍多多,百香多多梳打。

🍽️桂花小幸
唐德街1號將軍澳廣場1樓L1 133-135號舖