2018-10-10 402 瀏覽
被譽為神級嘅麻辣鍋!!! 麻神😍 我又黎啦曾被《 女人我最大 》評為 「 台北最難訂枱的餐廳」嘅麻神,係台灣成日有好多明星幫襯麻神嘅秘制湯底係最最最出名,麻神嘅麻辣湯底以新鮮蔬菜加水果再加埋自家秘製麻辣醬🙈 作為麻辣火鍋迷,真係覺得超正!麻神個湯底最特別之處,係可以 直 接 飲 用 !果然,麻神係會讓人麻到上癮師奶仔推薦係鎮店之寶「果凍鴨血」,又Q又彈, 口感好似果凍。由於鴨血對師奶仔黎講偏大舊,店員建議用刀叉食用🍴另一樣推薦嘅係台灣名物:「王子麵」。店員會幫顧客淥麵,然後再加蔥同辣油,王子麵夠吸湯,一個絕對唔夠喉。係超好食嘅撈麵啊麻神嘅鹵水豆腐,店主話可以直接食用,不過師奶仔覺得,放入麻辣湯底度吸一吸多,更正😍
被譽為神級嘅麻辣鍋!!! 麻神😍 我又黎啦

鹵水豆腐