2023-10-18 64 瀏覽
響香工嗰邊玩完workshop想搵嘢食,見到附近有呢間台灣餐廳就舂上去試下😆咁啱去到佢哋網絡出咗問題,佢哋好好有提醒我哋而家只可以收現金同埋要響cashier落單先安排我哋入去坐👍🏻1. 芝士火腿肉鬆蛋餅係台灣嘅味道呀🤤🤤🤤🤤疫情呢幾年無得去台灣,真係好掛住早餐店嘅蛋餅🥲呢份蛋餅勁足料,食咗第一舊就停唔到口!我女食到要同我爭食最後嗰舊😂😂2. 滷肉飯好多時出面食其他滷肉飯都係好多飯但唔夠肉,呢碗一啲都唔孤寒,啖啖飯都食再肉,如果再多啲汁更好3.台式肉蛋芝士吐司見佢係呢度嘅皇牌所以嗌嚟試下,一嚟到見到個流心蛋覺得好吸引,要好小心食先唔會滴到同圍都係😂😂 不過我略嫌入面個醬汁甜咗少少,但整體上係好食至於兩杯飲品:冬瓜茶&凍頂烏龍茶就一般般,味道比較淡

1. 芝士火腿肉鬆蛋餅
芝士火腿肉鬆蛋餅

係台灣嘅味道呀🤤🤤🤤🤤

2. 滷肉飯
滷肉飯

3.台式肉蛋芝士吐司
台式肉蛋芝士吐司

至於兩杯飲品:冬瓜茶&凍頂烏龍茶就一般般,味道比較淡
2023-10-14
芝士火腿肉鬆蛋餅