2025-06-06
鐘意打邊爐同食點心嘅大家要注意!依間性價比高~一次過滿足你兩個願望嘅邊爐店😆全店選用澳洲無激素牛肉、台式小食、點心任食🤩而且座位嘅電視機有投屏功能,可以播自己想睇嘅嘢~同朋友一齊睇波、追劇都好fit啊😎🐮至澳洲和牛火鍋餐自選鍋底有八款可以選擇~我哋試了惹味的南洋椰香冬陰功同正宗台灣麻辣🌶️牛肉好豐富~有澳洲純血和牛、澳洲精選牛板腱、安格斯特級牛肉、精選牛舌芯、澳洲Q彈牛五花趾、澳洲上腹牛五花。海鮮方面提供海蝦、鱸魚片、扇貝、魷魚、青口,仲有彈牙蝦滑同墨魚滑🔥仲有多款火鍋特色配料~韭菜餃、鳳城鮮蝦水餃、台式蛋餃🌟重點一定係點心任食!有淮山杞子燒賣、鮮蝦餃、菜苗餃、香滑奶皇包同埋炸鮮奶!特別like蝦餃同菜苗餃,大大粒勁足料😆一定要留肚食啊!呵好漏咗任食每日即製台灣小食😎推介萬巒豬手、私房麻辣鴨血、台灣滷肉飯、香口的酥炸花枝丸杏鮑菰最後仲有自家甜品同每人一杯haagendaz🥳
🐮至澳洲和牛火鍋餐
最後仲有自家甜品同每人一杯haagendaz🥳