2019-04-11
今次介紹大班人聚會👫👭👬兼掋食的好地方,就係位於觀塘。地理位置超好,係觀塘站D3出口一落樓梯已經望到位於一樓的cafe😂😂😂————————————————————————入到去牆身有充滿色彩的動物🦁油畫,非常eye catching👀👀枱上都放滿多種board game,岩哂一班fd黎玩。仲有2部電視接駁住switch,有4個手制,又可以一齊battle啦🎮🎮————————————————————————🧡鹽酥大雞排肉燥麵 $73🧡鹽酥豬扒肉燥飯 $67🧡鹽酥三寶配日式麻醬撈讚歧烏冬 $67雖然食物款式不多,但價錢好優惠🤑🤑🤑每個餐都係$60幾蚊左右,加$15可以配台式飲品🥤呢間cafe應該同賞茶合作,飲品杯都係賞茶杯😂😂😂每個餐的份量都好足,睇圖都見到好大份,味道也不錯🤤🤤🤤我一個人都食唔哂😂😂大食嘅朋友再可以加$15配小食,有雞翼、花枝丸等等。每個人$100都5洗就搞掂✌🏼✌🏼✌🏼
————————————————————————
————————————————————————