去灣仔附近 每次經過rempah noodles 都大排長龍 lunch time peak hour 想食一定食唔到 除非要排好耐所以今次係特登一開門就準時入去食😙可以唔洗排lu😂首先環境好似cafe 簡約而打卡不錯😆menu 仲要好型只有幾個main product 有style 專注整幾款都可以吸引甘多人食 勁!!!✨今次試左佢娘野濃厚叻沙 yum yum yum!!!!🤩好濃厚既叻沙湯底配上麵條 啖啖都充分沾上湯汁 味道一流 令人一口接一口🤤講起都流口水啦 又好掛住佢既滋味🤣另一款係dry laksa 用既麵係銀針粉 好qq 我都好鐘意 但二選一 我都會再揀濃厚laksa 😝😝比較係我杯茶😋最最最最令人必回頭既 一定係咖央toast 😍😍😍😍😍超超超超超勁好味道!我真係冇誇張到😂😂佢冰冰既kaya 醬 厚厚甘搽係脆卜卜又熱既多士之間 一咬落去雙重滋味 冇得頂啊 仲要唔係好甜 甜度剛剛好 係邊到可以食到比佢好味既kaya toast 😆😆😆😋😋😋if any please tell me🙈🙈

所以今次係特登一開門就準時入去食😙可以唔洗排lu😂

首先環境好似cafe 簡約而打卡不錯😆