2021-12-26 14 瀏覽
之前喺網上面見到呢間新開嘅kwun tong Cafe俾佢嘅貓貓logo吸引咗所以決定到朋友去大駕光臨門面如下:👆🏻中意佢個貓貓加🐷既logoMenu都好多嘢揀,有分all day breakfast,有lunch menu(包括韓式飯團/健康沙律/意大利粉或者珍珠奶茶)/下午茶(有多士/漢堡包/雞翼等唔同選擇)/晚餐主要係西餐set咁其中兩頁:我哋嗌咗:慢煮雞胸高營三文治($58)好大個好大個嘅三文治,包括珍珠米,西生菜,蕃茄,炒蛋同慢煮雞胸,好大份又豐富又健康。對我來講哩個份量可以分兩餐食😂😂午餐肉蛋飯團🍙$58朋友嗌咗呢個,個午餐肉岩岩煎起,又熱又好味,除咗唔餐肉仲有好大份嘅炒蛋同埋瓜喺入邊。飯團可以配沙律菜或者蕃茄沙律,朋友揀咗後者。好欣賞店舖強調健康飲食的重要性! 又低脂又飽肚。不過啲飯就有少少散,冇平時嘅飯團咁硬。嘢飲我十分推薦呢個士多啤梨朱古力鮮奶佢個朱古力整到飲落去好似啲朱古力冰碎咁,加埋士多啤梨鮮奶嘅甜味,係十級好飲,未喺其他地方飲過😍朋友嗌咗炭燒鮮奶咖啡,咖啡味道香濃😊買咗兩件自家製嘅蝴蝶酥同蛋白餅😍老細自己調校個財料份量,所以係健康d既😙😙甜到對我來講啱啱好😎😎不
之前喺網上面見到呢間新開嘅kwun tong Cafe
俾佢嘅貓貓logo吸引咗
所以決定到朋友去大駕光臨

門面如下:

👆🏻中意佢個貓貓加🐷既logo

其中兩頁:

我哋嗌咗:

慢煮雞胸高營三文治($58)

午餐肉蛋飯團🍙$58

嘢飲我十分推薦呢個士多啤梨朱古力鮮奶
朋友嗌咗炭燒鮮奶咖啡,咖啡味道香濃😊

買咗兩件自家製嘅蝴蝶酥同蛋白餅😍老細自己調校個財料份量,所以係健康d既😙😙甜到對我來講啱啱好😎😎不過朋友覺得可以再甜啲

店舖仲有買冰滴咖啡同埋roll cake

鍾意咖啡嘅朋友,店有部冰滴咖啡幾,一直滴滴整緊冰滴咖啡😇

總括而言,係一間非常有人情味嘅小店😋
店舖員工非常之Nice ,會同我哋傾偈,又會問吓我哋食物有啲咩comment,佢哋仲研究緊新菜式,希望佢哋努力啦!
會再encore咁俾心機嘅小店😙😙😇