之前喺灣仔同荃灣都食過呢一間Honbo, 知道海港城都開左間分店🤩 今日去Shopping 就黎試下THE GOLD STANDARD黃金堡🍔🍔呢一個黃金堡夠晒份量🤩 有兩片40z 牛肉🥩兩片芝士🧀煙肉,酸瓜,洋蔥,生菜🥬自家製醬汁淨係買相已經好震撼😎😎 牛肉肉質肉腍,肉汁飽滿,芝士味濃香,煙肉令到整個漢堡味道提升,酸瓜生菜同埋醬汁又平衝整個Burger既味道😍RIYAKI CHICKEN BURGER照燒雞堡我將照燒雞堡既漢堡轉成生菜🥬包,呢一款漢堡嘅配料有燒雞,洋蔥, 生菜,自家製照燒汁 及丘比沙律醬🥰 燒雞嫩滑Juicy😋😋 惹味既照燒汁同creamy嘅沙律醬味道非常配合😍 以生菜代替漢堡包,令成個漢堡味道變得清新,一啲都唔膩Cheese Fries芝士薯條🍟🧀即叫即炸薯條,入口熱辣辣🔥, 偏幼身薯條香脆可口,配上濃郁嘅芝士醬,非常邪惡但係必點之選🔥🔥Buffalo Wings水牛辣雞翼味道酸酸辣辣,非常開胃😍😍

THE GOLD STANDARD
黃金堡🍔🍔

RIYAKI CHICKEN BURGER
照燒雞堡

Cheese Fries
芝士薯條🍟🧀

Buffalo Wings
水牛辣雞翼

味道酸酸辣辣,非常開胃😍😍