2005-01-25
仍然排晒長龍,因為預先點左人去排隊,所以終於食到喇!雖然坐迴轉台,基本上我都係落order的多,其實迴轉的選擇不太多。三文魚同toro切得好薄,食了都好似冇野到口咁。軟殼蟹手卷d紫菜好脆,隻蟹又好熱新鮮炸起,見佢炸完係廚房扲出o黎,先至搵師傅包。特大海鰻壽司,見個師傅係部機即時烘熱,大大條都幾有鮮味。海膽、火灸鰻魚、赤貝、親子卷、板前特卷、瀨尿蝦箱押壽司等都係屬一般,與其他食友d comments一樣,d壽司飯好散,而且亦都唔夠醋味(哈哈!牛油果實話我)最唔得係牡丹蝦刺身,最新甜個蝦頭,竟然上台時冇左個蝦頭,d蝦身又細又霉,size似甜蝦多d,不過2隻都係只收40蚊的價錢。因為信用卡有9折,如果唔係兩個人400蚊,真係唔抵。如果以這個價錢再加多些少錢,可以食到較有水準的壽司。
三文魚同toro切得好薄,食了都好似冇野到口咁。
特大海鰻壽司,見個師傅係部機即時烘熱,大大條都幾有鮮味。