呢間嘅甜品幾好😍😍😍,主子去到之後怕怕,唯有去食啲嘢啦-1️⃣Tiramisu (提拉米蘇)有別於傳統tiramisu, 佢係牛角包窩夫中間再搽上意大利軟芝士,夾埋咖啡一齊食中和返甜度就啱啱好,唔會好甜或者淨係食到咖啡嘅苦味。咖啡分開另上,自己淋上去個下好靚,有錄片放上ig ,個個都問我係邊間,超啱打卡。-2️⃣Berry Croissant ($58)(牛角包·雲呢拿雪糕· 杏仁· 雜苺)牛角包幾新鮮,出面香脆入面鬆軟,又充滿牛油香味😋😋😋而牛角包配埋雪糕一齊食好夾,一冷一熱,新鮮士多啤梨同藍莓平均番唔會好膩,整體唔錯。-Chocolate Brownie($78)竟然有Moviepick 雲呢拿雪糕😍Brownie一食就feel 到好重朱古力味,食落唔太甜。入面嘅碎合桃仲令佢口感豐富啲,質感偏厚實,唔會太淋。雪糕好正。-澳洲特級西冷牛扒($128)估唔到咁平就可以食到西冷牛扒,薯條都算炸得香脆,伴碟仲有新鮮沙侓菜,咁既價錢可以接受🥰-Froggy (奇異果梳打)($68)好配合餐廳嘅主題,飲落整體感覺都係好清新,奇異果肉好爽脆,中意飲甜野可以試吓-Panda (火龍果益力多梳打)($55)
呢間嘅甜品幾好😍😍😍,主子去到之後怕怕,唯有去食啲嘢啦
1️⃣Tiramisu (提拉米蘇)
Tiramisu

2️⃣Berry Croissant ($58)
Berry Croissant

(牛角包·雲呢拿雪糕· 杏仁· 雜苺)
Chocolate Brownie($78)
Chocolate Brownie

澳洲特級西冷牛扒($128)
Froggy (奇異果梳打)($68)
Froggy

Panda (火龍果益力多梳打)($55)

打卡用😌
2023-04-15