💚Joie Cafe💚呢一間清新田園風嘅寵物友善Cafe位於佐敦樓上店,呢度嘅裝修擺設都係以💚綠色同青蛙🐸為主,打卡點都有幾多😍,仲要係一間寵物友善餐廳嚟,餐廳仲有寵物嘅menu,自己食tea之餘寵物都可以食埋一份的確唔錯😆,今日就帶咗🐶細佬嚟打卡影吓相🍱Joie All Day Breakfast $128 :呢份大滿足全日早餐賣相還可以啦,其中較為特別嘅係加咗藜麥同埋巴馬火腿,不過其餘嘢比想像中普通,佢配咗一件細嘅牛角包,味道冇乜特別,其餘嗰啲都係薯餅,腸仔同炒蛋等,份量有啲少,食完成個都唔算話好飽,價錢都較為貴😩,整體上所有味道都一般,唔係話好特別🍹山政小山園焙茶鮮奶 $50 :嘢飲方面呢杯係焙茶鮮奶,飲落去焙茶味幾香濃,鮮奶都夠滑,整體都濃郁,價錢適中,另外有分熱飲😋🐶(寵物)麥樂雞餐 $75 :佢哋有寵物餐,其實份Menu幾精緻,不過同實物差得遠,就好似呢份麥樂雞餐咁,完全估唔到佢會係咁, Hea到爆😩,如果我係狗見到咁都真係認真麻麻,雞柳係可以嘅,不過薯條方面佢哋係用咗蔬果嚟整,賣相真係唔得😩,價錢又貴😩,份量又少😩,超唔抵食🙁🙁
💚Joie Cafe💚

1K
2024-03-21 255 瀏覽
樓上cafe,比我印象係食物麻麻地,純粹飲下嘢傾下計嘅地方,之前食過灣仔果間Mamadax,真係名過於實,今次呢間<<樹蛙咖啡>>,係朋友食過話唔錯,又比較少人,試過真係真心覺得正,食物質素好得之餘,裝修又幾得意,仲有兩隻樹蛙比你睇(唔該眼看手勿動),我哋仲傾到人哋收鋪添。🥢脆炸芝士條 $48 ⭐️⭐️⭐️即叫即炸熱辣辣香脆可口仲會拉絲,芝士唔夠濃郁對芝士控嚟講會差啲。🥢珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉 $198 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️多料多汁濃郁,全部都係我想要嘅嘢,所有食材都好食,當然包括煙煙韌韌嘅意粉,賣相同味道都滿分!🥢樹蛙大滿足全日早餐 $128 ⭐️⭐️⭐️首先要讚個蛋好香滑,牛角包香脆,其他配料都ok,不過如果可以換走個藜麥就最好。🥢尖通粉, 柏瑪火腿, XO醬忌廉汁, 鮮冬菇 $108 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個我哋叫咗減XO 醬,出嚟都會有少少辣,但XO醬+忌廉汁超夾,個汁好香濃惹味,配尖通粉非常好味,當然要配埋其他配料啦,推薦度5粒星!🥢開心果鮮奶 $68 ⭐️⭐️⭐️⭐️🥢香橙朱古力咖啡 $43 ⭐️⭐️⭐️⭐️🥢青蛙仔焦糖脆脆多 $88 ⭐️⭐️⭐️⭐️炸咗嘅厚多士加焦糖,唔會太油膩同太甜,配雪糕一齊

🥢脆炸芝士條 $48 ⭐️⭐️⭐️

🥢珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉 $198 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢樹蛙大滿足全日早餐 $128 ⭐️⭐️⭐️

🥢開心果鮮奶 $68 ⭐️⭐️⭐️⭐️
🥢香橙朱古力咖啡 $43 ⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢青蛙仔焦糖脆脆多 $88 ⭐️⭐️⭐️⭐️
炸咗嘅厚多士加焦糖,唔會太油膩同太甜,配雪糕一齊食無得輸。

四人共消費:$869
2024-03-07
2024-03-15 86 瀏覽
忙完一日,早了到佐敦等7pm堂,經過見到這間在1/F的餐廳,空間感好像不錯,就走上去打算唞唞氣。坐下先點了下午茶set的牛油果碎蛋沙律酸種麵包多士,配上培茶鮮奶(希望無記錯名),才向窗外一看,城市景、輕音樂再點綴窗外樹蔭搖曳,舒適,可放鬆下來了。食物送上,先來培茶,茶香濃奶滑,但有點熱度不夠(在我來說,可能因為我先拍照慢了點喝);再來多士,不得了,完全喜出望外,牛油果熟度剛好,酸種麵包烘成多士,多士迷的必然大愛!再配上碎蛋沙律,味道互相輝映,沒有搶去各自的味道。總結:會encore再訪,這間我第一次在OpenRice寫食評的餐廳。

培茶鮮奶
牛油果碎蛋酸種麵包多士
2024-03-14
培茶鮮奶
牛油果碎蛋酸種麵包多士
  • 牛油果碎蛋沙律酸種麵包多士
2024-03-14 70 瀏覽
環境好,鬧市難得的寧靜,已經好難得的了。食物好味,清清地適合我,好得意的配搭。價錢合理,難得。如果門面明顯啲應該有更多客。總括嚟講,希望香港食店和各小店,加油。
價錢合理,難得。
如果門面明顯啲應該有更多客。
總括嚟講,希望香港食店和各小店,加油。
今次行過柯士甸站隔離,發現咗間好有feel嘅咖啡店。一入去就覺得,唔錯喎,好有格調。而且周圍成個咖啡香好迷人。😍揀咗佢哋嘅石班柳XO醬意粉,呢個米形嘅意粉第一次試,口感QQ嘅,仲有嗰啲櫻花蝦碎好香脆,讚喎!石班柳嘅肉嗰啲滑溜溜,煮得啱啱好,唔會太老。再嚟個甜品,佢哋嗰個馬斯卡邦CROISSANT,好有層次🥐,先係嗰脆卜卜嘅外皮,再食到嗰個幼滑嘅CHEESE,加埋Espresso後,苦中帶甜,啱晒口味。仲有個插曲,辣味雞粒嗰個韓系風味,好開胃!食住飲住,仲有嗰杯Panda火龍果多多,清新得嚟又滋味,真係好滿足。整體嚟講,呢間都算係個好發現。下次想同朋友聚會,又或者想一個靜靜飲杯咖啡,呢間絕對係首選。🍽️🙂👍

2024-01-28 85 瀏覽
✨黃金卡邦尼意粉🍝✨購自:樹蛙咖啡(佐敦)價錢:$108推薦度:8/10-必食推薦🧡鹹蛋黃味濃郁 每條意粉都沾滿濃郁嘅鹹蛋黃醬 芝士味都好突出 兩者味道取得平衡 唔會互相蓋過 鹹香十足😋 加入咗忌廉食落幾Creamy 煙肉嘅份量都幾多 特別欣賞意粉軟硬度啱啱好 口感彈牙 呢個價錢性價比高👍🏻 💚✨爆醬流心綠茶意式芝士蛋糕 🍰✨價錢:$128推薦度:7.5/10-💚呢款甜品打卡一流✨賣相勁得意😍拉開膠紙之後 綠茶流心醬好似瀑布咁傾瀉而下😂 綠茶醬味道香濃 微甜回甘 口感幾絲滑 不過芝士味唔太突出 比綠茶味蓋過咗 入面嘅意式芝士蛋糕口感濕潤軟綿 軟滑嘅忌廉配搭濕潤嘅手指餅 食落有層次感 綠茶控必試🌟💚✨山政小山園焙茶鮮奶✨價錢:$50推薦度:7.5/10-焙茶味濃度適中 焙茶同鮮奶嘅比例啱啱好 口感奶香濃郁 面頭嘅泡沫細膩順滑 叫咗少甜啱啱好✅🤎-✨Cold Brew☕️✨價錢:$52推薦度:7.5/10-Cold Brew係用青蛙樽裝住🐸 幾得意 味道正常發揮 口感清新順滑 保留咗咖啡豆嘅香氣👍🏻
✨黃金卡邦尼意粉🍝✨
購自:樹蛙咖啡(佐敦)
價錢:$108
黃金卡邦尼意粉
爆醬流心綠茶意式芝士蛋糕
山政小山園焙茶鮮奶
2024-01-18 86 瀏覽
響樹蛙咖啡嘆個下晝茶,簡直係一場味覺同視覺嘅雙重享受🌟。首先,佢個Avocado & Quinoa Salad(牛油果藜麥沙律)真係新鮮過癮,藜麥嘅質地加埋滑嫩嘅牛油果真係健康得嚟又過癮!搭配嘅沙律汁酸酸甜甜,開胃搶鏡。主菜方面,個Penne, Parma ham, XO cream sauce(帕爾馬火腿長通粉 配XO奶油醬)簡直係令人讚賞嘅創意傑作,通粉嘅彈牙同醬汁嘅濃郁完美結合,而個火腿嘅鹹香就係呢道菜嘅點睛之筆,真係吃咗仲想再吃。最後甜品Christmas Sweet(聖誕甜點)就令人驚喜不斷,白朱古力嘅外殼脆口有勁,到了果肉同忌廉嘅搭配就更加係甜入心扉,嘗一口就似係過咗節嘅感覺🎅🏼。餐廳裝潢以樹蛙為主題,幾得意嘅,輕鬆舒適嘅環境絕對係食飯聊天嘅好地方!今次嘅食旅體驗,既滿足咗我嘅胃,又俾鏡頭捕捉到唔少靚景面,真係賞心悅目架🍴👀。

2024-01-16 82 瀏覽
平日lunch 時間去,有set lunch 提供。我揀左嗰個香辣吞拿魚泰式金邊粉。等咗5-10分鐘,勁多蕃茄,啲蕃茄擺明係兜2兜上碟,微熱only, 肉仲係黐住皮。個粉賣相不討好,用隻叉拮拮,啲金邊粉黐埋一舊,碟底勁油。唔知佢嗰啲係咪油浸吞拿魚,連埋啲油一切撈,無錯係撈,唔係炒,食一啖,肥到成口油,口感黐埋一舊,吞拿魚同泰式金邊粉完全唔夾。抹一抹嘴,印到紙巾都有油。味道有辣,但只有辣,唔係泰式嗰回事。仲收加一,完全唔抵。
平日lunch 時間去,有set lunch 提供。

我揀左嗰個香辣吞拿魚泰式金邊粉。

個粉賣相不討好,用隻叉拮拮,啲金邊粉黐埋一舊,碟底勁油。

味道有辣,但只有辣,唔係泰式嗰回事。

仲收加一,完全唔抵。
香辣吞拿魚泰式金邊粉
捉住食物嘅"精靈",我喺這間擺滿藝術畫作🎨、氣氛悠閒嘅餐廳中嚐到咗一頓意想不到嘅良宴。首先,個JUMBO SCALLOP & CRAB MEAT PASTA,真係食得出餐廳嘅心思。鮮味蟹膏同埋彈牙嘅帶子攪拌喺啲意粉之間,每一啖都感覺得到滑嘅蟹肉同帶子係咀嚼時嘅鮮香,這個味道,正!GAROUPA PUNTALETTE PASTA同樣精彩,石斑魚煎到啱啱好,配上嗰個XO醬忌廉汁,周圍全部嘅味蕾都即刻醒過嚟,好正!跳過甜品,我試咗期間限定嘅Lychee fruit tea,啲茶味帶點清新,荔枝嘅甜香令人一飲愛上。另一邊廂,Sesame Latte嘅香濃味道,令整個下午茶時間變得暖笠笠。這家秘密花園般嘅餐廳,唔單止有美食,而且每一個角落都充滿咗驚喜。無論係細節裝飾,定係食物嘅味道層次,都令人忍唔住想再嚟一次!🍝🌸🌟

🍝🌸🌟
2024-01-02 91 瀏覽
話說早幾日睇到Mina同學仔個社交平台,話去左@joiecafehk樹蛙咖啡到影相同食嘢,仲可以睇到小樹蛙🐸添!Mina同我講,佢都想去睇,咁Mina姐開到口,我哋就起身出發啦🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️@joiecafehk樹蛙咖啡位於佐敦同柯士甸的交界,地鐵佐敦站A出口,向柯士甸方向行4分鐘左右就到!餐廳用日式木紋的傢具,配合湖水綠色及大量青蛙🐸公仔同擺設,係一間混合左可愛風的文青cafe ,店內超多影相同打卡位,Mina姐又影相,又玩青蛙🐸擺設,超開心😁我哋仲好幸運,遇到兩隻可愛嘅狗狗,佢哋主人超nice ,仲肯俾佢哋同Mina玩同影相添,佢哋都超級可愛☺️另外仲有2隻可愛嘅小樹蛙,但睇時要保持安靜🤫,唔好拍打膠箱✋🏻餐廳係寵物友好餐廳!適合一家大細、朋友閨蜜、寵物聚會,餐廳仲可以使包場生日會🎂及粉絲應援會✨🐸我哋今次點左以下食物:🐸珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉 $198鮮嫩的帶子、濃郁的蟹肉和濃稠的蟹膏醬汁,配埋彈牙的意大利粉,必食推介🐸樹蛙豪華全日早餐 $148樹蛙豪華全日早餐包括炒蛋、香腸、薯餅、烤番茄、沙律菜、牛角包、煙三文魚、風乾火腿同藜麥,份量非常大又健康嘅全日早餐🐸青蛙仔焦糖脆脆多士 $

🐸我哋今次點左以下食物:

🐸珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉 $198

🐸樹蛙豪華全日早餐 $148
🐸青蛙仔焦糖脆脆多士 $88
青蛙仔🐸焦糖脆脆多士,即叫即做,製作需時,所以大家要有耐性,多士炸得好皮脆內,配朱古力醬,但唔會太甜,粉紅雪糕筒顏值超高,上菜時,Mina姐見到超級開心,即刻叫我幫佢影相😹最後仲自己霸住嚟食晒, 只留1格多士俾我同Mina爸,太過份😹

🐸焦糖脆脆鮮奶咖啡 $41
焦糖脆脆鮮奶咖啡將新鮮濃郁的鮮奶和濃縮咖啡混合而成,再配上焦糖脆片和香濃幼滑又甜度適中,我一試愛上❤️
🐸榛子薄荷朱古力 $41
結合了榛子的薄荷朱古力,清新的薄荷口感配上香濃嘅朱古力,即刻醒神又滿足,而且又唔會太甜!
  • 明太子忌廉汁炸蝦意大利麵
2023-12-31 67 瀏覽
前日看戲前來到一間超可愛的餐廳 ,環境清新自然, 以可愛的樹蛙🐸綠色為主, 打卡一流!而且joie cafe是非常歡迎帶小毛孩一齊小聚的寵物餐廳🐶!樹蛙大滿足全日早餐果然滿足有齊牛角包🥐、煙三文魚🍣、柏瑪火腿、炒蛋,車厘茄沙律🥗、雞脾菇、藜麥、薯餅及豬肉腸, 豐富份量又比較健康XO醬忌廉鮮冬菇柏馬火腿尖通粉 XO醬配濃郁忌廉,上面是柏馬火腿再配尖通粉好惹味呀!🐸爆醬流心綠茶蛋糕🍵甜品超級可愛樹蛙, 拉開爆醬流出來好治癒,一層層流心抹茶蛋糕好滋味!最後品嚐飲品山政小山園抹茶鮮奶🍵Espresso mocha latte 🍵特別寫意!🐸💚

樹蛙大滿足全日早餐

XO醬忌廉鮮冬菇柏馬火腿尖通粉
XO醬配濃郁忌廉,上面是柏馬火腿再配尖通粉好惹味呀!

🐸爆醬流心綠茶蛋糕🍵

最後品嚐飲品
山政小山園抹茶鮮奶🍵
Espresso mocha latte 🍵
特別寫意!🐸💚
2023-12-30 285 瀏覽
樹蛙咖啡係一間寵物友善,坐得好舒服,適合打卡同埋朋友gathering嘅靚靚cafe, 係舖入面養咗JoJo 同EE 兩隻樹蛙店長, 作為餐廳吉祥物, 吸引好多客人打卡呢😄😄😄😋😋😋😍😍爆醬綠茶流心意式芝士蛋糕🍰 $128呢個係一定要點啊,造型係一隻綠色蛙蛙嚟,配合返餐廳主調, 輕輕拉起透明膠紙,綠茶流心醬如瀑布般傾瀉而下, 滿滿嘅綠茶醬填滿隻碟。流心綠茶醬香濃,微甜回甘,配合有綠茶雪糕嘅芝士蛋糕, 味道非常夾,好睇又好食, 呢款甜品真係超出我想像咁好食呢😍😍🥰🥰🥰😛😛😛珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉🍝 $198兩隻大大隻嘅帆立貝煮到剛剛熟, 口感鮮嫩好食,蟹肉份量幾多, 每一啖意粉都沾滿蟹肉。意粉汁醬香濃,有香濃嘅忌廉味,加咗切粒嘅青瓜同蕃茄,令整體口感豐富有層次,同時中和忌廉嘅膩感,令人忍唔住繼續食😋😋😄😄😊😊樹蛙大滿足全日早餐🥐🥗 $128材料相當豐富,有牛角包,煙三文魚,Parma Ham, 炒滑蛋,豬肉腸,薯餅等等。牛角包鬆軟香濃, 牛油香味好出。炒蛋夠滑溜,表面仲見到流心蛋漿,其他食材恰如其分,份量足夠🥰🥰😁😁😁😛😛開心果鮮奶🍵 $68少見又好似嘅特飲,開心果味道香濃,仲有到粒粒

爆醬綠茶流心意式芝士蛋糕🍰 $128

珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉🍝 $198

樹蛙大滿足全日早餐🥐🥗 $128

開心果鮮奶🍵 $68
少見又好似嘅特飲,開心果味道香濃,仲有到粒粒嘅開心果碎,相信係即磨現打手工貨, 加上鮮奶後,口感細膩幼滑,值得一讚😀😀😀😊😊😍😍

奇異果梳打🥤 $68
好fresh 嘅梳打果汁, 表面仲有小塊薄荷葉作點綴😄😄😚😚😋😋😋

餐廳有好多蛙蛙打卡位,同蛙蛙公仔, 好歡迎大家同佢一齊食飯,同場見到唔少主人帶埋毛孩過嚟,場面温馨熱鬧😍😍😍😛😛😄😄😄

• 爆醬綠茶流心意式芝士蛋糕
2023-12-23 46 瀏覽
。゚・ 𖥸──-ˋˏ  👣 樹蛙咖啡 ˎˊ-──𖥸 。゚・☆͟͞ 蕃茄龍蝦汁蝦意大利粉 💵 HK$118好香濃嘅蕃茄龍蝦汁🫶🏻到多汁, 好juicy大蝦都非常爽口彈牙, 我鍾意個意粉軟硬適中食落去好有口感💗☆͟͞ 美國牛肉漢堡 💵 HK$138美國牛肉漢堡餐廳好有心思架個麵包係有用牛油去烘過❤️絕對唔係媽媽虎虎😝好濃郁嘅牛味, 如果牛再Juicy啲就咁Perfect啦🤤內裏有好充足嘅配料勁多蕃茄洋蔥🧅好有口感層次另外我好欣賞佢附上嘅薯條😂炸得好香脆喜歡喜歡😚☆͟͞蜜糖柚子雞鎚 💵 HK$88蜜糖柚子雞鎚好特別首先雞鎚佢炸得非常外脆內嫩每口肉都好Juicy, 滿滿香甜嘅柚子醬鋪喺雞鎚上邊, 味道又唔會太甜😚 真係好好食🤤一碟四隻對我嚟講真係勁唔夠喉😂☆͟͞ Tiramisu 💵 HK$88Tiramisu 呢個真係必叫之一😍好好食佢同外邊整嘅有少少唔同, 食落去除咗甜味之外仲帶少少苦甘嘅味道🤤因為Espresso 同可可粉都帶有少少苦味, 將相對嘅甜味中和咗, 帶出咗唔同味道嘅層次, 牛角包熱到焗得非常酥脆💗 芝士都好creammy 🥰出色出色☆͟͞榛子鮮奶咖啡 💵 HK$41淡淡嘅咖啡香同奶好滑榛子味尚算
。゚・ 𖥸──-ˋˏ  👣 樹蛙咖啡 ˎˊ-──𖥸 。゚・

☆͟͞ 蕃茄龍蝦汁蝦意大利粉 💵 HK$118
好香濃嘅蕃茄龍蝦汁🫶🏻到多汁, 好juicy
大蝦都非常爽口彈牙, 我鍾意個意粉軟硬適中
食落去好有口感💗

☆͟͞ 士多啤梨梳打 💵 HK$55
呢個士多啤梨梳打首先顏值已經好取勝😂
士多啤梨味亦都好香濃💗好飲

2023-12-20 56 瀏覽
這間以粉紅色的裝潢樹蛙作主題的Cafe超可愛,真係攻陷少女心🩷感覺好舒服,加上環境開揚,,又有好多打卡位, 有🐸公仔道具好kawaii ,每個角落都有靚靚打卡位📸✨珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉帶子好大粒,非常厚肉,仲有蟹肉超料足,醬汁都做得唔錯好creamy好好食👍✨香草烤雞(半隻)配薯條 真係很有水準份量巨大,肉汁豐富保持嫩滑,無得輸!👍 🍵榛子薄荷朱古力* 面層鋪滿薄荷打成慨泡沫 輕輕攪拌融入於朱古力之中不會太甜!🥃焦糖脆脆鮮奶咖啡*鮮奶咖啡加上甜甜的焦糖脆脆係面,讓你嘴裡心裏面都甜甜🩷甜品:Tiramisu🥞用佐牛角包窩夫配上意大利馬斯卡芝士,意式特濃可可粉食完都唔覺膩,,又唔會太甜加左espresso啱啱好,口感有D煙韌,極力推介👍餐廳平時仲有好多應援活動同小型派動>生日派對,寵物聚會,公司聚會🥳

✨珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉

✨香草烤雞(半隻)配薯條
真係很有水準份量巨大,肉汁豐富保持嫩滑,無得輸!👍

🍵榛子薄荷朱古力*
面層鋪滿薄荷打成慨泡沫 輕輕攪拌融入於朱古力之中不會太甜!
🥃焦糖脆脆鮮奶咖啡*
鮮奶咖啡加上甜甜的焦糖脆脆係面,讓你嘴裡心裏面都甜甜🩷

餐廳平時仲有好多應援活動同小型派動
>生日派對,寵物聚會,公司聚會🥳

tiramisu

2023-12-18
tiramisu
  • 香草烤雞(半隻)配薯條
  • 珍寶帶子蟹肉蟹膏意粉
  • Tiramisu
2023-12-20 52 瀏覽
次次搭車都經過依間cafe都比佢嘅裝修同樹蛙裝修吸引🤭今日收工去開佐敦買野,就順便同男朋友食個chill chill地嘅dinner 拍下拖啦🥰餐廳位於松峰嘅1樓,行一條短樓梯就上到去都唔會好難搵。cafe 裝修都幾靚都幾多打卡位架🤭加上我去嘅時候都算早,未算好多人,就可以安心影好多靚相啦🌟Joie All Day Breakfast我就叫左一個all day breakfast,佢都幾足料架。有牛角包,煙三文魚,柏瑪火腿,炒蛋,藜麥等等都幾健康,啱晒減緊肥嘅我🤭食晒都好夠飽架🌟美國牛肉漢堡男朋友就叫左個美國牛肉漢堡,佢都好大個架,配埋即炸起嘅薯條🍟好好味。而且漢堡扒本身好Juicy,啖啖肉咁🤤🤤🌟焦糖脆脆鮮奶咖啡焦糖味都幾出加埋鮮奶咖啡一齊飲都幾香架。甜甜地咁,幾啱女仔飲架🌟花生醬咖啡我自己就幾鍾意呢杯花生醬咖啡,佢將Espresso嘅味呢再突出啲,令到杯咖啡更加之香🥰係越飲越好味🌟Tiramisu其實我係衝着呢個甜品而嚟嘅🤭🤭之前睇到相已經覺得好好食。佢係用牛角包做底啦,然後加咗吉士醬同可可粉,喺食之前呢就將Espresso淋喺面。咖啡嘅香味加埋牛角包嘅脆脆嘅口感,真係幾好食😍你哋

🌟Joie All Day Breakfast

🌟美國牛肉漢堡

🌟焦糖脆脆鮮奶咖啡

🌟花生醬咖啡

🌟Tiramisu

你哋得閒經過佐敦超行嘅都可以揀呢間Cafe ,佢仲喺Pet Friendly架🤭可以帶埋你哋嘅小毛孩上去探吓佢哋嘅樹蛙jojo同ee la🤭

🍴樹蛙咖啡 (佐敦)
📍佐敦廣東道501號松峰1樓