2019-04-15 43 瀏覽
星期六,六點食晚飯打算第一輪食,去到攞咗飛,第一張二人枱,但門口太混亂,待應安排太差,淨係俾三或四人枱入,又話卡位係俾四人要我繼續等,等咗半小時以上,被安排入坐,見到好多卡位都只有兩個人坐.... 枱面有綠茶粉同熱水壼,很好不用等待應refill 。叫咗雞泡魚乾,除咗上碗賣相差,味道ok明太子玉子燒,夠juicy,其他地方食會有汁加蘿蔔蓉,但呢間個蘿蔔蓉已經有調味仲帶少少酒味三文魚牛油果burger, 用料足,飯好味好香海洋的盒,有鰻魚,鯖魚,蠔,大蝦,帶子,一上枱好香蝦味,但可惜粘殻。鰻魚就好肥美。鮑魚煮得好淋,但就只有牛油味無乜鮑魚鮮味。配上salad 好fresh 個dressing 相信都係秘製有米味。澳洲和牛鳥冬,鳥冬好味有米香有彈性,和牛有牛味但有少少老,平時食和牛應該是鬆軟雪糕配朱古力布朗,非一般牛奶雪糕。
枱面有綠茶粉同熱水壼,很好不用等待應refill 。
叫咗雞泡魚乾,除咗上碗賣相差,味道ok
三文魚牛油果burger, 用料足,飯好味好香
雪糕配朱古力布朗,非一般牛奶雪糕。
2019-04-13
45 分鐘 (堂食)